Sayfa 274/1004 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ne oldu bozgurt.
    kurusıkı kamile o kadar çemkirdin.
    bak düştü işte.

sat sat şortlar bitmedi daha.
    tepük de vermeyi bıraktı.
    kasaplaşma yarına kalacak gibim.

neyse
    buralarda ışıksızım.
    ben kaçar,
    size kolay gele.,
    Şahit nereye adam olanın ışığı sönmez , ışığı olmayanlar mumla dolaşıyor topikte , bilmiyorki o mumdaki ışık seni aydınlık göstermez.

167800 altı kapanış biraz bozar karar gunu yarına kalır

3.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku

başkan sizde de 160 1670 gözüküyor vadeli de ilk adım olası tabi benle paralel.!!dediklerinizde haklısınız izleyelim görelim..hani ben yakınıyordum ya 4 h yansımayan düşüş düşüş değil diye sasa atıyorum falan örnek amaçlı aha tam oradayız.!!

görseli işleyişine bakınız örnek amaçlı anlamayana çok az ekmek çıkar sasa daha hareket etmeden evvel boğa tuzağı yapmadan evvel 16.86 da sata dönmek üzerinde idi.!! 19,16 da bir al verdi mevcut V formasonu da işin indikatörü oldu.!!
    bu endeks de biraz daha net ama bur da da bu görselin ilk adımı gibi bir durum olursa shortçular yanar.!! o yüzden 1676 bekliyorum 1668 ihalalli bu gün bunu yapmalı yarına kalırsa gaplı alır aşağı o zaman geç kalmış oluruz vs .!! ya da yukarı gap atar.!! vs vs .!!!
    hala sistemsel olarak sizde bizde net oluşumlar arıyoruz ..bence iyi de yapıyoruz..sistemini başarılı buldum..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Onuda mı sen düşürdün
    Bak bak en çokta onun düşmesini istiyormuş
    yok abi ben garan da yım ya zarar ettim sanıyor vs ondan bir de sen de işlem yapınca tuzu biberi oluyor bu göbele

5.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Ben göremedim de,,,,
    Saatliği ters çevirdim,yukarı isteği olanlar açısından güzel görünüyordu....Dirence gider gibi....
    Tekrar ters çevir desteğe gelsin...
    Böyle bir şey sanki? Saatlik

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şahit nereye adam olanın ışığı sönmez , ışığı olmayanlar mumla dolaşıyor topikte , bilmiyorki o mumdaki ışık seni aydınlık göstermez.

karımızı almadık uyuduğumuz için ama hala zararda değiliz teknik dışı işlemler yapanlar bunu anlmaz abi yorma kendini.!! bu bant üstüne bir atak daha iş biter ben gayet sakinim.!!zaten sisstemsel çalışıyorum dediğin yerde ikinici kez geldiğinde kar al yapsam olurmuş ama uykumuzu bölmedik9,89 net belirleyici fiyat benim açımdan.!!

7. Yarım saate kadar 1688 üstüne attı attı.
    Atamazsa Erdoğan ve Bahçeli vücut dillerinden iktidarın bekaasını okuyun.
    Muhalif-gazeteci dövdürme meselesi büyüyor gibi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. ağalar malum kişinin bjloğu olacak burası 1676 kırılırsa..teknik grafik görüş paylaşmak isteyen boğa olur ayı olur zülfü hocanın topiğine beklerim .!!başkara da orada en azından hisse bazlı da konuşulabilen bir yer.!!
    burda ne atsak kayboluyor.!!

Sayfa 274/1004 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •