başkan sizde de 160 1670 gözüküyor vadeli de ilk adım olası tabi benle paralel.!!dediklerinizde haklısınız izleyelim görelim..hani ben yakınıyordum ya 4 h yansımayan düşüş düşüş değil diye sasa atıyorum falan örnek amaçlı aha tam oradayız.!!
görseli işleyişine bakınız örnek amaçlı anlamayana çok az ekmek çıkar sasa daha hareket etmeden evvel boğa tuzağı yapmadan evvel 16.86 da sata dönmek üzerinde idi.!! 19,16 da bir al verdi mevcut V formasonu da işin indikatörü oldu.!!
bu endeks de biraz daha net ama bur da da bu görselin ilk adımı gibi bir durum olursa shortçular yanar.!! o yüzden 1676 bekliyorum 1668 ihalalli bu gün bunu yapmalı yarına kalırsa gaplı alır aşağı o zaman geç kalmış oluruz vs .!! ya da yukarı gap atar.!! vs vs .!!!
hala sistemsel olarak sizde bizde net oluşumlar arıyoruz ..bence iyi de yapıyoruz..sistemini başarılı buldum..
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
karımızı almadık uyuduğumuz için ama hala zararda değiliz teknik dışı işlemler yapanlar bunu anlmaz abi yorma kendini.!! bu bant üstüne bir atak daha iş biter ben gayet sakinim.!!zaten sisstemsel çalışıyorum dediğin yerde ikinici kez geldiğinde kar al yapsam olurmuş ama uykumuzu bölmedik9,89 net belirleyici fiyat benim açımdan.!!
Yarım saate kadar 1688 üstüne attı attı.
Atamazsa Erdoğan ve Bahçeli vücut dillerinden iktidarın bekaasını okuyun.
Muhalif-gazeteci dövdürme meselesi büyüyor gibi.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
ağalar malum kişinin bjloğu olacak burası 1676 kırılırsa..teknik grafik görüş paylaşmak isteyen boğa olur ayı olur zülfü hocanın topiğine beklerim .!!başkara da orada en azından hisse bazlı da konuşulabilen bir yer.!!
burda ne atsak kayboluyor.!!
Yer İmleri