Sayfa 270/1004 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Viop - XXX

1. benim sistem ilk defa 4h ta fiyata tırmandı.!!!
    1688 üstünde long piyasası bu long piyasasının stopu da 1676,75 diyor.!!! bir bir bar kaldı hadi hayırlısı.!!
    1709 1718 bandı artık hedef ve sert direnç ilk adımda.!!!
    bilmiş olsun bağzı şahıslar..heyecanla takip.!!

2. vay arkadaş ne hale geldi piyasa sistemim ilk defa net yön belirtecek.!!
    pala bunu mu istiyordu bu civarlarda 4h ta özellikle 1676 altına sarkmaz ise yataya sarar ise herkes biçilri o kıstasta şuan.!!
    bir arkadaş demişti hareket gelecek diye vallaha doğru iki yönlü hareket adım bazlı sert duruyor..!!
    dikkat edilmeli.!!

3. DÜŞÜŞ yönlü o bahsettiğim emaremi yok sa yeni bir oluşummu akşama doğru netleşir.!!

bist 100 adına sıkıntı yok hala
    bist30 da da 1668 KİLİT rakam.!!
    ne oldu da piyasaya bu kadar bir bist30 katliamı var.!!

1540 izlenmesi gereken rakam ihlal gelebilir.!!

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    İLK DEFA BAĞIMSIZ yön bilen adam sürekli tura gelecek diyen adam bildik pozu atıyor
    ben yine de bravo diyorum.!! ama malum şahsı içererek değil ..kadrizm gibilere.!!!
    gerisi fasa fiso
    Bu işler üüüle zaten, sürekli turaya basarsan bir gün mutlaka kazanırsın, garantili iş
    Aklıma secbul abinin bi gifi geldi, taa ücbeş sene önce atmıştı.,arşivimde olsa atardım.
    İki banko var, sırada bekleyen ayular var, ayunun biri kendini çok uyanık zannediyor ve sürekli bankolar arasında yer değiştiriyor ve büüüle olunca sıra ona hiç gelmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

166X style da biraz daha kawurmalık yazdık şimdiden..

6.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Xu030, saatlikte TOBO mu yapıyor? Eğer bozmazsa, yoksa ben öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum? Bilemedim

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben göremedim de,,,,
    Saatliği ters çevirdim,yukarı isteği olanlar açısından güzel görünüyordu....Dirence gider gibi....
    Tekrar ters çevir desteğe gelsin...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7. Gel THY gel, bir daha onaya gel...

Bir gece rahat uyutma...

8. ilk defa düşük periyotlarda ki düşüşler benim sisteme 4h yansımak üzere.!!

saatlikte düşüş onaylı vermiş gencolar.!!!
    4h yansırsa bu sefer ayılar haklı çıkar seanslık 1668 altına kapanmasını bir görelim.!!tuzağa düşmeyelim.!!

Sayfa 270/1004 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •