Sayfa 274/2199 İlkİlk ... 1742242642722732742752762843243747741274 ... SonSon
Arama sonucu : 17585 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ender R. ARSLAN
    @EndruManson
    Manisa Turgutlu Devlet Hastanesi yoğun bakımında yaşanmış olaylar yakınlarının anlatımıdır:
    1) Turgutlu Devlet hastanesi yoğun bakımında Ağustos ayında doktorlarının "hazırlıklı olun" dediği 72 yaşındaki Rızke teyzenin akrabaları, zorluk çıkarıp telefonla ulaşmayı başarıyorlar+++
    Kadın telefonda "Bunlar beni burda öldürecek" dediği için hastaneye kalabalık halde gidip, kavga da ederek yoğun bakımdan çıkarmak istiyorlar. Bırakmak istemeyen hastane kalabalığı görünce geri adım atıyor ama hasta yakınlarına bir yazı imzalatıyorlar +++
    Yazıda hastanın evde vefat etmesi halinde hastaneye tazminat ödeneceği yazıyor.Ayrıca eve çıkmadan önce bir süre hastanın serviste tutulacağı söyleniyor.Yakınları kabul edip kağıdı da imzalıyor ve yoğun bakımdayken öleceği söylenen kadın serviste toparlanıp evine dönüyor +++
    2) Kasım ayında aynı hastanede yatan Abdullah amca "Beni burda öldüreceksiniz, çıkarın yoksa camları kırarım" diyerek olay çıkarıyor.65 yaşındaki amcayı çıkarmıyorlar ve yatağa bağlıyorlar. Bağrışmaya devam ettiği için servise çıkarılıyor, serviste iyileşip evine dönüyor +++
    3) 2020 yılı Ekim ayında yatan Hatice teyze yoğun bakımdan çıkmak istiyor ama bırakmıyorlar. Hasta yatağa bağlanmakla tehdit ediliyor.Doktoru "seni çıkarırım ama elime düşersen o zaman görüşürüz" diye gözdağı veriyor. Saturasyonu yükselince kadının da ısrarıyla bırakıyorlar +++
    4) Çarşıda berber dükkanı sahibi Mustafa'nın annesi Eylül 2021'de yoğun bakımda "Beni öldürmek mi istiyorsunuz" diye bağırıyor. Sakinleşmesi için oğlu yoğun bakıma alınıp müdahale etmesi isteniyor. +++
    Soyisimler bende saklıdır. Yoğun bakıma düşen hastalar neden "Beni öldüreceksiniz" diye bağırıyorlar? Yaşlı insanlar yoğun bakımda yatağa mı bağlanıyorlar? Hastanenin bırakılacak hasta için evde ölmesi halinde tazminat talebi nedir?
    Ender R. ARSLAN
    @EndruManson
    ·
    9s
    Kanımca yoğun bakım ünitelerinin gizliliği kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Daha şeffaf olması hasta yakınlarının emin olması için gereklidir.
    ..........................................
    @erefefik

2. KONDA'nın yaptığı araştırmaya göre dini "inancım yok/ ateistim" diyenlerin oranı 2011 yılında % 2 iken, 2021 yılında % 7'ye yükselmiş. Bu sonucu nasıl değerlendiriyorsunuz?
    Hakan Bayrakçı %17'nin üstü demişti. %7 doğrudur. Ben %7'yi iyi buluyorum. Hatta %10 olması daha bile iyidir. Memlekete faydası açısından bakıyorum. %17 nin faydasi olmaz, zarari olur.
    @erefefik

3. Şerrefsiz evladi... Geliyor gelmekte olan, yaklaşıyor...

Aywa Tufani...
    @erefefik

4. He he opsaytı da kaldıracaz...))))))))))))
    @erefefik

5. HÜDA-PAR'a yakınlığıyla bilinen Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Mehmet Göktaş'tan Enes Kara yorumu:

"Ey İslami kesim, korkmayın, söyleyin yahu, o bir katildir, kendi canına kıyan bir katil!"

Murat Kurt
    @Murat_AliEren
    ·
    38d
    @vaziyetcomtr
    adlı kişiye yanıt olarak
    Dini tilkiden öğrenen tavuk çalmayı sevap zanneder. El birliği ile gencecik evlatları hayattan soğuttunuz.
    @erefefik

6. Türk Tabipleri Birliği karantina ve PCR testi kararlarına tepki verdi.

TTB 12 maddelik eylem planı açıkladı:

”5-11 yaş grubu için aşılama programı başlatılmalıdır.”
    @erefefik

7. ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    1 sa
    Siyasette üçüncü ittifak geliyor. Muhafazakar kesimden oluşacak.
    beytullah katırcıoğlu
    @beyto76
    ·
    1 sa
    Tayyip beyin tam istediği şey....
    @erefefik

8. ayvagobeknuri
    27-10-2016, 18:10
    Nato'nun Brüksel'deki toplantısında, Rusya'ya karşı Baltık ülkelerine asker yığınağı yapıyor v Polonya'ya zırhlı birlikler yollanıyor..

Buradaki sorun, Kuzey Kutbunda tespit edilmis petrol rezervleridir. Suriyeden 3.dunya savasi cikmaz ama buradan cikar. Isvec, Finlandiya, Norvec ve Danimarka'nin (Gronland sebebiyle) da haklari var. Bu durum Ab'yi hak sahibi yapiyor. Tabii Abd'nin Alaska sebebiyle hakki var. Burada ciddi paylasim savasi var. Kanada'yi unutmayalim.

Ruslarin ciddi ahmakliklari vardir. Bunlardan biri "Kuzey Amerika Rusya'si" yani Alaska'dir. Neredeyse Turkiye'nin 3 kati buyuklugunde bir cografyadir. Ruslar burayi 1900'lerin basinda 7 milyon dolara Abd'ye sattilar.

Tabii ayni donemde Abd senatosunda "7 milyon dolara bir buzdolabi aldik" diyen Abd senatorleri de vardir.
    2016'da yazmışım bu yazıyı. Anlaşmazlık orada. Ukrayna falan kimsenin umurunda değil.

Belki 50 kere ''Eskimolar Türktür'' diye yazdıydım.
    @erefefik

Sayfa 274/2199 İlkİlk ... 1742242642722732742752762843243747741274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •