Originally Posted by InFeRnO Kandırıldım, suçum yok! İtirafçı olacağım; Sapanca'da gelecekmiş! Olur bir sürü dın dın gavur namesi, ondan sonra kandırıldım, sofra ahalisi beni affetsin! Yemezler, efendim!
Originally Posted by MedwiG Mekan işletmecisi kapıda göründü Ne göründüsü efendim, bastı tekmeyi açtı kapıyı, deyin şuna!
Originally Posted by reha kaya Sadece AYRAN YASAKTIR, fena kafa yapıyor, çünkü! Merak etmeyin..Zaten ayranımız yok içmeye.. Bi tek tahtıravellimiz var.. o da iki kollu.. hem de sağdan iki kolu.. sol kollar kırık.. pinince devriliyor.. Tahtıravelli ye de pinemiyok yani.. Annayacanız sorun büyük......
Hadin iyi geceler.. Bu DeliKAN yatar..
Originally Posted by reha kaya ... Sadece AYRAN YASAKTIR, fena kafa yapıyor, çünkü! Ayrancılara hayranım! 45.-cl damnattım, ayrancıları yakalayamıyorum ... ahhh bi yakalasam
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Originally Posted by MedwiG Sayın Reha Kaya nerede? İşletmeci hafta sonu gelmez mi çok ihmal eder oldu bizi coook Sarışın stokları düştüydü, gontrol ve stokları yenilemek için envanter neyim düzenliyordum!
Originally Posted by reha kaya Sarışın stokları düştüydü, gontrol ve stokları yenilemek için envanter neyim düzenliyordum! Türkçe mealli; dün yol yorgunuydum, anca Dipçik gibin oldum
Originally Posted by InFeRnO Ayrancılara hayranım! 45.-cl damnattım, ayrancıları yakalayamıyorum ... ahhh bi yakalasam 1 Litrelik dahi fayda etmez ayran kafası yapmak için, üstelik ertesi gün ayılırsınız! Ayran kafası ise bir ömür boyu sürer, işte mutluluk budur!
Forum Rules
Yer İmleri