oyak tepede mal satarken çok bilmişlik yapanları sahneye alalım...
laf sokanları...
oyak tepede mal satarken çok bilmişlik yapanları sahneye alalım...
laf sokanları...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen sene hisse operasyon yedi olay bu.50 sonrası; 100 ler ;10 dolarlar havada uçuşunca aselsn da olduğu gibi gelene gidene verdiler.En sonda patron sattı naneyi yedik.
@delimeli komutanım çok teşekkurler, guzel bir yazı olmuş. Sonuçta ya sabredecegız ya da satıp başka kağıtlarda sansımızı deneyecegız. Aslına bakılırsa hisselerin getirilerine bir aylık 3 aylık 6 aylık 1 yıllık 3 yıllık ve 5 yıllık olmak üzere baktığımızda hepsinde farklı sonuçlar görürüz 5 yıllık getirisine baktığımızda hektaş belki de borsanın ilk üçündeki şirketten biriydi birkaç ay öncesine kadar ama 6 aylık ya da 1 yıllık bakınca da zarardayız şimdi iki yıl daha bekleyip iki buçuk yıl sonra baktığımızda belki de tekrar en çok getiri getiren hisseler arasına girebileceğiz borsada bu işler böyle yürür..
Zorlu bir sureç bizi bekliyor. Bir mucize olmazsa 2 yıldan önce toparlsması zor ama yabancı bir ortak falan olsaydı ya da Alarko bızım %25 imizi alsa durum degısırdı sanırım
Hanginizdi yav birisi Yarra Yering şampanyası paylaşmıştı burda.
Hepimize ikişer şişe ondan lazım
Hektaş'ın o fiyatlara yükselme sebebi gübre işinden ne kadar kar elde edeceği ile ilgili değildi bence. Yatırımcıların en büyük umudu tohum şirketinin ar-ge'de önemli işler yapması beklentisiydi. O alanda da ar - ge sonuçlarının yaklaşık 3 yıl sonra alınacağını okumuştum. Bu tartışmaların üzerinden hayli süre geçti. Umarım sonuca yaklaşmışlardır.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (18 üye ve 44 ziyaretçi)
Elinizdeki lotları tabana yazın sayım yapacağız.
Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
ben ferbis merbis borç alacak teknik meknik anlamam bilmem
ama önce 1x lu rakamlar sonra tek haneler ve nihai hedef 7 buçuk
7,5 olmadan bir lot almam
şimdi bana bilgisiz cahil fırsatçı ne derseniz deyin
her şeyin bilgi olmadığını size kanıtlayacağım![]()
Yer İmleri