Sayfa 274/1005 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop LXI

1. Trump in yeni açıklamaları Türkiye ye masallah... İkibin sene sonrra Çin'e davet edecek herhalde bizi. Arada Kore meselesi vardı gerçi ya..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku

Ya abi sn mert45 dostum beni filmlerden anlıyor diye lanse etti.Ben çocuklukda gençlikde kaldım .Kültür benim neyime.
    Hadi Mert dostum beni görmedi.Seninle görüştük de.Notumu vermedin mi abi ? Ben de entellektüel birikim olması mümkün mü ?

not:24 saat içinde izlerim kısmetse not aldım.
    Yalnız link verirsen sevinirim aradığımda hep " pi nin yaşamı "çıkıyor ."pi"yi izleyecek bir link bulamadım .(henüz)
    HDfilmbcehennemi de yoksa hiçbir yerde yoktur herhalde.. yıllar önce torrent falan izlemiştim.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan
    sonra da emeklilerimizi desteklemeyi, onlarla birlikte yol yürümeyi hem de güçlü
    bir şekilde sürdüreceğiz." dedi.

Annemin maaşı çektim.. Babamdan kalan..11.700 TL
    tek bu maaşla geçinen milyonlar var..sesi çıkmayan,çıkamayan.gururlu insanlar..

Bu insanları soktuğun durumdan aldığın beddua yeter de artar bile diyeceğim..
    Ama o beddua falan filana da inancım kalmadı!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    S..BOK tan adamlar burayı işgal eder.İŞİMİZ, bu merzifon eşşeklerini eğitmek mi?eşşşek mi biter ülkede...

Savaş olsa bile o ülkenin %80 ninde hayat devam eder ve o ülkede ekonomik kavramlar vardır.Memur-işci vs. vardır.Ücret vardır.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Suriye

5. Donald Trump:

TÜRKİYE BÜYÜK GÜÇ
    ERDOĞAN ÇOK AKILLI VE ÇETİN BİR ADAM
    ERDOĞAN İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUM
    SURİYE DE İŞİN ARKASINDAKİ GÜÇ TÜRKİYE
    ERDOĞAN ÇOK GÜÇLÜ ORDU İNŞA ETTİ
    SURİYE DE ASKERLERİMİZİN ÖLDÜRÜLMESİNİ İSTEMİYORUM

Türkiye büyük bir güç ve Erdoğan, benim çok iyi anlaştığım biri,

Erdoğan ın çok güçlü bir askeri gücü var ve bu ordu savaşlarla yıpranmamış. Savaşlarla ve diğer şeylerle tükenmemiş.

Erdoğan çok güçlü, etkili bir ordu inşa etti.

5 milyon kişilik bir orduyla 250.000 kişilik bir ordu arasında, arada 5000 askerimiz vardı. Generale sordum, Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?diye. O da, Hemen yok edilirler dedi. Ve onları oradan çıkardım, bu yüzden çok eleştiri aldım.

Ama ne oldu? Hiçbir şey. Hiçbir şey olmadı. Birçok hayat kurtardım. Şimdi 900 askerimiz var, bazılarını geri gönderdiler, ama 900. Şimdi taraflardan biri neredeyse tamamen yok edildi.

Ama diğer tarafın kim olduğunu kimse bilmiyor, ben biliyorum, o Türkiye.

Evet, Türkiye işin arkasındaki güç. Erdoğan çok akıllı bir adam. Türkiye bunu binlerce yıldır istiyordu ve o aldı.

Askerlerimizin öldürülmesini istemem. Zaten artık olmaz diye düşünüyorum çünkü bir taraf yok edildi.

6. https://www.filmmodu.tv/pi-altyazili-fhd-film-izle
    Buna bir baksana

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    https://www.filmmodu.tv/pi-altyazili-fhd-film-izle
    Buna bir baksana

Gralsın abi.Bize izlemek farz oldu .
    Sağlıcakla kal.
    Teşekkürler.

Saygılar

mandradasutvar adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    S..BOK tan adamlar burayı işgal eder.İŞİMİZ, bu merzifon eşşeklerini eğitmek mi?eşşşek mi biter ülkede...

Savaş olsa bile o ülkenin %80 ninde hayat devam eder ve o ülkede ekonomik kavramlar vardır.Memur-işci vs. vardır.Ücret vardır.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Suriye

Wiki gavur icadı olm. Asgari ücret kavramı'da aşar seni.
    Neden? Karbonhidrat...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 274/1005 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •