Sayfa 275/359 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    patron hisseyi topladı, başkasının bulaşmasını da istemiyor, hisseyi yukarı da sürmüyor... bir müddet daha kasma hareketi yaşatacak gibi görüntü veriyor.
    En azından düzeltme düşüş yaşamaması olumlu çok kötü kapatmadı haftayı Naten.

2. patronun niyeti kötü ??? ıyi niyetli olsa şirketin oldığı lotları almayıp piyasadan alırdı, hisseye dahada destek oluru yukarılara gidmesini sağlardı??? patron dürüst olsa? kap bildirimleri yollayıp hissenin yukarıya gitmesini sağlardı ???iyi niyetli olsa iş bildirimlerini yollar hissenin yukar gitmesine yardımcı olurdu ??? matruşka gibi 9 adet enerji şirketi kuracağına adam gibi dehasa şirket kurup öyle devam ederdi??? butun enerji şirketleri 5 e 10 na katlarken güzelim şirkeler endeks kadar yükselmemiştir ???29 yıllık birikimimle söylüyorum patron istemeden hiç bir hissede oyun oynayamassın ???? örnek olarak bankof un yaptığı ilemler akyatırımdan kiraladığı gibi ???? anadolulu alp günlerdir övüyorsun şirketi ve patronu ???? şirket güzel patron dürüst değil ??? ey patron mademki malın o kadar tatliydi borsaya girmiyecektin ??? islam dini bolüşmeyi emrediyor hoş onuda beceremiyorsunuz ??? omarım burayı okuduktan sonra biraz olsun insafa gelirsin ????

Alıntı Originally Posted by bekir_56 Yazıyı Oku
    patronun niyeti kötü ??? ıyi niyetli olsa şirketin oldığı lotları almayıp piyasadan alırdı, hisseye dahada destek oluru yukarılara gidmesini sağlardı??? patron dürüst olsa? kap bildirimleri yollayıp hissenin yukarıya gitmesini sağlardı ???iyi niyetli olsa iş bildirimlerini yollar hissenin yukar gitmesine yardımcı olurdu ??? matruşka gibi 9 adet enerji şirketi kuracağına adam gibi dehasa şirket kurup öyle devam ederdi??? butun enerji şirketleri 5 e 10 na katlarken güzelim şirkeler endeks kadar yükselmemiştir ???29 yıllık birikimimle söylüyorum patron istemeden hiç bir hissede oyun oynayamassın ???? örnek olarak bankof un yaptığı ilemler akyatırımdan kiraladığı gibi ???? anadolulu alp günlerdir övüyorsun şirketi ve patronu ???? şirket güzel patron dürüst değil ??? ey patron mademki malın o kadar tatliydi borsaya girmiyecektin ??? islam dini bolüşmeyi emrediyor hoş onuda beceremiyorsunuz ??? omarım burayı okuduktan sonra biraz olsun insafa gelirsin ????
    Maliyet düşük bekliyorum bir şey diyemem yazdıklarınıza 2023 yılı 1,çeyrek bilançoya kadar şans vermeyi düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum zaman gösterecek her şeyi sonuç olarak ucuz hisse Naten şansa iyi yerden maliyet yaptığımı düşünüyorum izlemeye devam.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Twitter da denk geldi teknik analiz dolar bazlı grafik iyi gözüküyor Naten de. TL bazlı 90 civarları dip için mantıklı aslında 2 hafta önce tavan oldu gitti geri geldi. Geçen hafta 80 civarları dip yaptı ve yukarıya dönüş yaptı bu mantıkla dip seviyesinin yükselmiş olması gerekir TL bazlı Naten de diyeyim.Bence hissede düzeltme düşüş bitti mantık basit en kötü yataya bağlar diye düşünüyorum. Yükseliş yaşaması daha mantıklı Naten için.
    Kafamda daha netleşti TL bazlı 90 civarlarında dip olduğu yatayda sürünme günlerce hatta haftalara yayılırsa Naten hissesinde daha potansiyelli prim yapabilme durumu olur Naten için. Ayrıca şuan için TL bazlı ve dolar bazlı grafikte sıkıntı yok yükseliş trendi devam ediyor umarım büyük hareketine başlar hayalimdir diyeyim. Naten de vagona erken binmiş olabilirim en fazla zaman kaybım olacaktır hak ettiği seviyelere yükseliş yaşayacaktır diye düşünüyorum.

5. Algoritmik işlemlerle tahta1 tl bant içinde oynatıyor, hisse uzun zamandır böyle işlemlerin çoğu karşılıklı robot a bir hisse yukle belli bir bant içinde al sat robot tahtayı kuruyor , yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Algoritmik işlemlerle tahta1 tl bant içinde oynatıyor, hisse uzun zamandır böyle işlemlerin çoğu karşılıklı robot a bir hisse yukle belli bir bant içinde al sat robot tahtayı kuruyor , yatırım tavsiyesi değildir...
    Borsaya göre zayıf performans sağlık olsun.

7. Endeks %5 yapıyor tüm elektrikler uçuk rakamlarda Naten patorunu yatırımcısına haksızlık ediyor

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Endeks %5 yapıyor tüm elektrikler uçuk rakamlarda Naten patorunu yatırımcısına haksızlık ediyor
    yaklaşık 1 ay önce huner hissesinde maliyet yapmıştım 4 civarlarından fakat düzeltmeye gelince stop olmuştum zararda beklemeyi sevmem meğerse hataymış neyse sağlık olsun Sn Foton. Naten de sabır etmeye devam vagona erken binmişim

Sayfa 275/359 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •