Arkadaşlar, Burger bank ile ilgili bir uyarı yapmak istiyorum;
Bilen vardır, bilmeyen vardır...
Dün bankadan bir mail geldi. Kredili mevduat hesabımdan çektiğim paranın faizi ve ödenmemiş olduğu için gecikme faizini yazmış göndermişler.
Herşey normal gibi gözüküyor ama normal değil çünkü kredili mevduat kullandığımdan bu mail gelene kadar haberim yoktu !!!!
Bir ay önce internette TL hesabımı kullanarak USD almıştım. O sırada TL hesabım ile birlikte kredili mevduattan da 3.000 TL çekmişim.... USD alırken kredili mevduat kullanmak istiyormusunuz gibi bir uyarı gelmedi... ben de böyle bir şey düşünmediğim için bu oyunu farkedemedim.
Bankada hesap açılırken otomatik olarak kredili mevduat hesabı da açılıyormuş. Önümüze koyup imzalattırdıkları kargacık burgacık yazılarda belirtiliyordur muhakkak ama onları okumaya kalksak bankacılar bir günde bir müşteriye bakabilir ancak !
Banka ilk fırsatta bu krediyi müşteriye kakalıyor...mail hesabıma bakmasam sürekli gecikme faizi binecek...
Bunu yapan banka kimbilir daha başka ne kurnazlıklar planlamıştır.
Bütün paramı çekip hesaplarımı kapattığımı söylememe gerek yok herhalde.
Zararım 160 TL gibi bir şey oldu.
Büyük para değil muhakkak ama kandırılmış olma hissi çok kötüymüş
Aman dikkat bu oyuna gelmeyin. En sağlamı kredili mevduat hesabınızı kapatın ..veya başka bankalara yelken açın..
Yer İmleri