Sayfa 275/1024 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. marketlerde sebze meyve reyonu kuyumcu vitrini gibi hemen tornistan yapıyorsun !!

2. Arkadaşlar, Burger bank ile ilgili bir uyarı yapmak istiyorum;
    Bilen vardır, bilmeyen vardır...

Dün bankadan bir mail geldi. Kredili mevduat hesabımdan çektiğim paranın faizi ve ödenmemiş olduğu için gecikme faizini yazmış göndermişler.

Herşey normal gibi gözüküyor ama normal değil çünkü kredili mevduat kullandığımdan bu mail gelene kadar haberim yoktu !!!!

Bir ay önce internette TL hesabımı kullanarak USD almıştım. O sırada TL hesabım ile birlikte kredili mevduattan da 3.000 TL çekmişim.... USD alırken "kredili mevduat kullanmak istiyormusunuz" gibi bir uyarı gelmedi... ben de böyle bir şey düşünmediğim için bu oyunu farkedemedim.

Bankada hesap açılırken otomatik olarak kredili mevduat hesabı da açılıyormuş. Önümüze koyup imzalattırdıkları kargacık burgacık yazılarda belirtiliyordur muhakkak ama onları okumaya kalksak bankacılar bir günde bir müşteriye bakabilir ancak !

Banka ilk fırsatta bu krediyi müşteriye kakalıyor...mail hesabıma bakmasam sürekli gecikme faizi binecek...

Bunu yapan banka kimbilir daha başka ne kurnazlıklar planlamıştır.

Bütün paramı çekip hesaplarımı kapattığımı söylememe gerek yok herhalde.

Zararım 160 TL gibi bir şey oldu. Büyük para değil muhakkak ama kandırılmış olma hissi çok kötüymüş

Aman dikkat bu oyuna gelmeyin. En sağlamı kredili mevduat hesabınızı kapatın ..veya başka bankalara yelken açın..
    Son düzenleme : WYATT EARP; 07-04-2017 saat: 17:56.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben yazdan kasalarla taze fasulye stokladim.
    Biraz domates ezdim, pure yaptim.
    Enginar almistim onlari dipfrize attim.
    Metrodan balik aldim dondurdum.
    Ne ne zaman ucuz ise ondan alip stokluyorum kitlastiginda yemek icin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Burger bank ile ilgili bir uyarı yapmak istiyorum;
    Bilen vardır, bilmeyen vardır...

Dün bankadan bir mail geldi. Kredili mevduat hesabımdan çektiğim paranın faizi ve ödenmemiş olduğu için gecikme faizini yazmış göndermişler.

Herşey normal gibi gözüküyor ama normal değil çünkü kredili mevduat kullandığımdan bu mail gelene kadar haberim yoktu !!!!

Bir ay önce internette TL hesabımı kullanarak USD almıştım. O sırada TL hesabım ile birlikte kredili mevduattan da 3.000 TL çekmişim.... USD alırken kredili mevduat kullanmak istiyormusunuz gibi bir uyarı gelmedi... ben de böyle bir şey düşünmediğim için bu oyunu farkedemedim.

Bankada hesap açılırken otomatik olarak kredili mevduat hesabı da açılıyormuş. Önümüze koyup imzalattırdıkları kargacık burgacık yazılarda belirtiliyordur muhakkak ama onları okumaya kalksak bankacılar bir günde bir müşteriye bakabilir ancak !

Banka ilk fırsatta bu krediyi müşteriye kakalıyor...mail hesabıma bakmasam sürekli gecikme faizi binecek...

Bunu yapan banka kimbilir daha başka ne kurnazlıklar planlamıştır.

Bütün paramı çekip hesaplarımı kapattığımı söylememe gerek yok herhalde.

Zararım 160 TL gibi bir şey oldu. Büyük para değil muhakkak ama kandırılmış olma hissi çok kötüymüş

Aman dikkat bu oyuna gelmeyin. En sağlamı kredili mevduat hesabınızı kapatın ..veya başka bankalara yelken açın..
    Beni de arayip duruyorlar ek hesap acalim, kredi tanimlayalim diye.
    Olan yukseltmek istiyor.
    Olmayan acmak/tanimlamak istiyor.
    Syg.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Emtia derken ne almayı düşünüyorsunuz öğrenebilir miyim.
    Keşke bozmayıp bir bankanın kasasında saklasaydınız bir kaç ay...ortalık sakinleşinceye kadar (sakinleşirse tabii)
    Sürekli pozisyon değiştirmek de insanı yoruyor... kar veya zarar etmek de şansa kalmış..
    Başarılar diliyorum...
    Diken üstünde olacağımız haftalara giriyoruz gibi bir his var içimde..
    Piyasayı çok yakın takip etmek lazım.
    Silahını hızlı çeken kazanır
     Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Elimdeki tüm dolar - avro ve pauntları bugün bozdum... Önümüzdeki hafta ne pahasına olursa olsun TCMB dövizlere çökecek gibi bir hisse kapıldım... Pazartesi bütün paraya emtia almayı düşünüyorum... Dolar 3,62 lere gelirse elbette alırım.

6. Güzel fikir.
    Sabun, deterjan, tuvalet kağıdı gibi malzemeleri de çok miktarda alıp stoklamak iyi olabilir.
    Özellikle tuvalet kağıdı çok lazım olacak yakında

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben yazdan kasalarla taze fasulye stokladim.
    Biraz domates ezdim, pure yaptim.
    Enginar almistim onlari dipfrize attim.
    Metrodan balik aldim dondurdum.
    Ne ne zaman ucuz ise ondan alip stokluyorum kitlastiginda yemek icin.
    Syg,

7. Bugün çenem açıldı....son bir şey daha yazayım;

Odea 100.000 USD üzerine 3.70% veriyor.
    Vade max. 60 gün.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Emekli maasim 400 dolar bile etmiyor..

Syg,
    Sayın dudu emekli maaşına `mı kaldınız yapmayın, tanırız birbirimizi ,sizin temettü gelirleri bu fiyat artışlarını karşılar, bunları EVETÇİ yada HAYIRCILAR düşünsün size ne...

Sayfa 275/1024 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •