Sayfa 275/1002 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kırıkkale'de sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastanelere başvuran 8 kişiden 7'si öldü, birinin tedavisi sürüyor.
    Kırıkkale Valiliği'nin açıklamasında "Konu ile ilgili olarak yapılan ilk araştırmada, şahısların aynı marketten temin ettikleri dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara içki aromaları karıştırmak suretiyle kendi yaptıkları karışımı içmeleri neticesinde zehirlenmiş oldukları anlaşılmıştır." denildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by komkmer Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Matriks veri terminalinde fiyat barlarından sonra mouse ile çekerek sağda boşluk açılıyor mu bilen var mı acaba? Yani önümüzdeki günlere doğru trend çizgisini uzatabiliyor muyuz?
    ne yapacaksınız önümüzdeki günleri ... anı yaşa ... enjoy !
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Suçlu kim ???

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    cehapeğ zihniyeti
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Gene kaçak içki ve vefatlar.

Dikkat edin artık ucuz içki almayın bilmediğiniz yerlerde içmeyin.Lokanta,bar,disco

Denetim hikaye

koranaya muska ile çözen ülkem den denetim hikaye birde zamlar yüzünden bu işe yönelenler
    500 ml lik suyu bile bildiğim yerlerden alıyorum ... gerçi st. tropez ' de böyle işler olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Aydınlık Günler TÜRKİYE.
    Uydurulmuş Tarih Filmlerini severek izleyen Osmanlı Oğlanları (!) ,Sizlerin de gözü aydın.1.Dolarınız :8.TL Oldu..!.
    eve iki tane midilli aldım ... dizileri seyrederken iyi oluyor ... tencere kapakları kalkanımız , süpürge boruları kılıcımız ...

7.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    MATRİKS deli etti beni bu hafta başından beri...sanki kaplumbağa var elimin altında...

birde yeni 250 lik SSD taktırdım..iyimi
    hangi terminali ? prime iq normal

virüs programına güvenli uygulama olarak tanıttınız mı matraksı ?
    firewall ne durumda ?
    sarı kız minik buzağıyı sütten kesti mi ?
    kuzularla oğlaklar zevüşüyor mü ?
    uzun kulaklarını son bir kez salla

Bakan Koca : Salgından en az etkilenen ülkelerden birisiyiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 275/1002 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •