Sayfa 275/1044 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Umarım haklı çıkarsın.Maldayız zaten)
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    yanlar için konuşuyorsak evet çok kötü. Ama gerçek borsa için konuşuyorsak. Gerçek borsanın dibi burası ve asıl yükseliş yeni başlayacak....
    Bu yazdığımda birçok kimseye ters gelecek. Zaten meselede burada yatıyor. Sizin böyle düşünmenizi istiyorlar . benim anlatmak istediğim şey de tam olarak bu.
    ben balkonda ciuara içiyorum.

Haklısın abi, kesinlikle pazartesi günü yapılacak yada atılacak her adım beyhude.. Dün İSCTR ve OYAKC tahtasında gördüm. Adamlar aleni olarak tecavüz ediyorlardı. Yani tabiri mi hoşgörün ama ettiler. Nasıl mı? Abi koskoca OYAKC tahtasında işlem yapılan kademedeki lot adedi 500 e kadar düşmüştü. Mümkün mü bu yahu. Bir ara elim gitti "SAT" a .. sonra düşündüm. tersine emir verdim VE ALDIM. inanır mısın abi. Benim aldığım kademeye bir daha mal düşmedi.
    SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Dün 4111 rakımda kuzularıda kaptı kurtlar zaten)
     Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Umarım haklı çıkarsın.Maldayız zaten)

Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

sayın TA inanın 2 gündür grafiklerinizi inceliyorum ancak

1- grafiklere duygusal bakıyor olabilir misiniz çünkü grafiklerinizde pozitif yan göremiyorum ama siz pozitifsiniz.
    2- yukardaki osilatörü mavi siz yazdıysanız bence gözden geçirin, atığınız grafiklerde maviyi farklı günlerde de inceledim tradinview deki göstergelerde hiç benzer şekiller yok.

teşekkürler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Arkadaşlar ben yanlış yorumlamış olabilir miyim ?
    Aşağıdaki RESMİ GAZETE de Kanuna eklenen madde ile Kanal İstanbul Projesi ne DEVLET GARANTİSİ verilmiş oluyor sanırım

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

1. olaylar ülkede faiz artmış %19 dışarıdan sıcak paraya davetiye çıkarılmış. olumlu
    2- kur 7.20 ye inmiş 7 altı beklenmeye başlamış. olumlu
    3- dow 32 binleri geçmiş olumlu
    4- çarşamba günü 1582 tepe geçilmiş ben bile ucuz diye sahol almışım perşembe zararına verdik eve bir hafta et yasağı koydum.
    5- petrol sarsılıp yeşil yakmış. olumlu
    6- fed para saçmaya devam faızler sabit olumlu 2023 de artırım bekleniyor. olumlu

neden 1582 W kırılmadı.

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    sayın TA inanın 2 gündür grafiklerinizi inceliyorum ancak

1- grafiklere duygusal bakıyor olabilir misiniz çünkü grafiklerinizde pozitif yan göremiyorum ama siz pozitifsiniz.
    2- yukardaki osilatörü mavi siz yazdıysanız bence gözden geçirin, atığınız grafiklerde maviyi farklı günlerde de inceledim tradinview deki göstergelerde hiç benzer şekiller yok.

teşekkürler.
    En kötü yanım, bu duygusallık ve çok ileriyi görmek...

Gözümün önündeki çukura değil de ileride dağa odaklanınca düşe kalka gidiyorum...

2. maddeyi anlamadım. Benzer şekil yok diye mi gözden geçirilmeli, yoksa hatalı mı çalışıyor?

Benzeri olmasın diye yazdım zaten, bulamadıysanız başarmışım demektir...

Yok hatalı ise, o zaman hatalı olduğu yerlere odaklanmak gerekebilir...

Bu Osilatörün müdavimi çoktur. Bir çok kişiye özel grafik paylaşımı yapıyorum. Demek ki bir faydasını görüyorlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

dostum o bir haftalık haber.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben yanlış yorumlamış olabilir miyim ?
    Aşağıdaki RESMİ GAZETE de Kanuna eklenen madde ile Kanal İstanbul Projesi ne DEVLET GARANTİSİ verilmiş oluyor sanırım

Kanal İstanbul ile nasıl ilişkilendirdin?

Kanunları hazırlıyorlarsa haberi de yakında düşer o zaman...

Mart ayı içerisinde 6 tane büyük projeden bahsedileceğini duyduğumuza göre yakında açıklanmaya başlayabilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 275/1044 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •