yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Selam,
Emekli basvuru sonucunu beklerken gecmis hizmet dokumumu detayli incelemeye calistim. Astegmenlikten gelen 5434 SK FHZ adi altinda 112 gunluk bir girdi var. Bu rakamin etkisi ne oluyor tam olarak? Sigortalilik suresine mi ekleniyor? Yoksa odenmis prim gunune mi ekleniyor? Bu konu hakkinda net bilgisi ya da tecrubesi olan var mi?
yedek subay okulunda geçen süre (2 ay,3 ay veya 4 ay duruma göre) borçlanarak prim gününe dahil edilebiliyor.
6 ay önce 72 günü borçlandım.fakat yedek subay okul diplomasının orijinalini istediler.soğuk damgalı olan.tesadüf 30 yıl önceki diplomayı atmamışım buldum götürdüm.gösterdim baktılar ettiler sonunda kabul ettiler![]()
3 Mart'ta e-devletten yaptığım başvuru bugün sonuçlanmış, aylık bağlanmış, detaylara bakınca henüz miktar olarak görünmüyor, başlangıç tarihi 01.04.2023 yazıyor, seçtiğim banka da tanımlanmış, bakalım nisanın kaçında ve ne kadar yatacak, darısı bekleyen arkadaşlara.
Selamlar teşekkür ediyorum, Son çalıştığım yer Eskişehir'di oradan oldum.
Merhaba, teşekkürler, kısa mesaj gelmedi belki daha sonra gelir, sabah ne kadar maaş alırım diye sgk robotuna bakmıştım, size zaten yaşlılık aylığı bağlanmış yazdı, e-devlete girip baktım aylık bağlanmış gözüküyordu. Dys evrak takipte de şu şekilde görünüyor.
Screenshot_1.jpg
Yer İmleri