Hayrola genel kurula 3 gün kala herkes sustu
Hayrola genel kurula 3 gün kala herkes sustu
Alınacak karar belli süpriz bir şey çıkmayacak.Tek süpriz yibitaş ın haraketi uzun vadeli olur ise belki buda o beklenti ile hareket eder.Tıpkı yonga yükseldiği zamanki gibi olabilir.Sadece olabilir diyorum.
Hayret hisse tavan kimseler yok. Bu çalı arkasında beklemek değilse, iş büyük abilere kaldı...
İŞBİR borsanın keşfedilmemiş tek hissesi. Zaman zaman gelip gidenler oluyor. Kimi kar kimi zarar edip köşesine çekiliyor. Bende onlardan biriyim En son Egeen temettülerini İŞBİR'e gömdüm. Fidanların topraktan çıkmasını bekliyorum. Geçen yıl 220 ortalamayla kendime koyduğum hedefi 275 de tamamladım. Lakin daha önemli işlerim vardı bekleyemedim ayrıldım. Şimdi ise yine aynı ortalamayla her yerden alıcıyım. Allah sonumuzu hayretsin.
Bu hisse henüz farkedilmemiş bir hisse bir zamanlar afyon çimento vardı ISBIR hissesinin hareketlerini ona benzetiyorum 100-200 lerde durdu durdu daha sonra hisse yanlış hatırlamıyorsam 2000-3000 li fiyatlara ulaştı.ISBIR hissesininde şuanda olması gereken yerler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir 1000-2000 lİ fiyatlar belki daha fazla er geç hissemiz hakettiği yerlere ulaşacaktır.YTD
Ah bu pöip pazarı bitirdi bizi.
Bence yanlış düşünüyorsun. Eğer doğru hissedeyseniz Piyasa Öncesi İşlemler Platformu avantajlı bile olabiliyor. Göreceli Piyasa oynaklıkların da sürekli işlemlere göre daha sağ duyulu davranma fırsatı da veriyor. Birde az hisse oluşu çabuk hareketlenmesine yardımcı. İŞBİR'de yanılmıyorsam 78 bin lot piyasada var. YBİTAŞ ise 4 bin civarında yalnız YBİTAŞ'ın biraz rakamı abartılı boyuta taşındı. Bizim ise çok uzun bir yolumuz var önümüzde. eğer Holding batmazsa orta vadede komik bir rakamla güzel paralar kazanılabilir, gibi duruyor. elbette Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kişisel düşüncelerim.
Ewt bu da doğru bir bakış açısı.Holding batmaz kanımca.Yönetimi byenmeyenler olsada 40 yıllık bir şirketler topluluğundan söz ediyoruz.Ne badireler krizler atlatmış ama hala ayakta.Kar açıklayabilen köklü bir şirket.Yibitaşta siszinle ayrışıyoruz.Ben piyasa fiyatına bakarım.Şuan 350 bin bence 1 milyon olmalı buda 10.000 tl hisse fiyatına denk gelir.Tabi benim şahsi fikirlerimdir beni bağlar.
Yer İmleri