Sayfa 275/1004 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. FOX Ana Haber de yayınlanan bir röportajda konuşan yurttaş İsmail Eroğlu, bin 1500 lira emekli maaşıyla geçinmeye çalışırken yaşadığı zorlukları anlattı. Eroğlu, iş başvurusu için gittiği fabrikada kapının önünde bulunan bayat ekmeği oradaki yetkiliye söyleyerek aldı ve şöyle anlattı:

Ekmeği tavuklara götüreceğim diye yalan söyledim aldım getirdim. Eşim hiç üşenmeden yaptı beraber oturduk yedik.

https://www.cumhuriyet.com.tr/video/...tirdim-1890416

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Popüler dillerin tamamını beden diliylen konuşur Reyisimiz, kızması bence normal...
    İngilizce bilmediği için bazı toplantılara katılmayan Merkez Bankası Başkanı'na Erdoğan azarı...

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa süre içinde göreve getirdiği üçüncü Merkez Bankası Başkanı ile de kriz yaşadığı, bu kez kriz konusunun İngilizce ve enflasyon olduğu öne sürüldü.
    HABER MERKEZİ
    21.09.2021
    Bir yılda üç Merkez Bankası Başkanı değiştiren AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son atadığı isim olan Şahap Kavcıoğlu’na da kızgın olduğu öne sürüldü.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. O da mi yok ? diye kizmistir.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BAĞ-GUR emeklisine, 10 dene litrelik rakı parası verirsen, azar bile bu zepevenkler.
    Sayın Merkez BankSı başkanı Şahap.!!!
    Piyasaya rakıyla müdahale etse nasıl olur???
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Katar Katar turnalardan,
    Kara altın diyarından,
    Kumul tepelerin ardından,
    Bin Ali nin zulalarından,
    Balya balya dolarlarından,
    Size swap anlaşması getirmişem...

İzzet Altınköşe bin Hıdır

6. Meali, henüz fırsat doğmadı, dört gözle bekliyoruz doğmasını...

Napacaklar komple Konya ve havalisini mi alacaklar Tuz Gölüne kadar anlamadım ben...

Sağlık sektörü, teknoloji ve gıda sektörü diyorlardı, nereye çökecekler acaba. Bankacılık hissesi verelim, bedavadan ucuz, bu da fırsat değilse artık..

Katar Muhipleri Cemiyeti Başkanı-Mandacı Hıdır bin Malik

Ne desin şeyh el Sani Mahmut mu desin.adamin adı şakır.ben ilk defa bir araba sempati duydum mertçe dumduk olayı anlatmış.avrupalilar Japon lar Çinliler falan daha diplomatik dil kullanıyorlar da ne oluyor.seyh kısmetse seetcez Sizi fırsat kolluyor uz demiş.aci olan da realite tamamıyla bu şekilde.dogru soylemis

8. Uzaktan bakınca demek ki, Türkiye'de ekonomik kaos var gibi görünüyor, halbüsem 'geçici' fiyat dalgalanmaları bunlar.

Dalga denizde de var, ne var yani, yazın da turist akını olur, birbirlerini ezerler gelirken, THYO da, sektör de altın çağını yaşar.

Sayfa 275/1004 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •