Eminim ki burada yazanların % 90'nı köpek sürüsü görmemiştir.
Eminim ki burada yazanların % 90'nı köpek sürüsü görmemiştir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kedi köpek meselesi.!!
Sadece gündemi değiştirmek içindir.!!!
Oltaya takılma.!!!
Gerçek gündem.!!!
Açlık, sefillik, yoksulluk.!!!
Hırsızdan hesap sormaktır.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yoo Ankara'nın göbeğinde Abidinpaşa Kartaltepe Mahallesi civarında yaklaşık 30 civarı köpek var sürü sayılabilir yani. Tabi oradaki parkın etkisi (Boş alan) ve hayvan sever teyzelerimizin onları sürekli beslemesi. Bende hayvan severim ama bu iş kontrolden çıktı. Akp nin yapacağı işe de güvenmiyorum. Var olan popülasyon kontrol altına kısırlaştırma ile alınmalı. Öldürülmelerine karşıyım. Benim sürekli beslediğim 35 olan kedi nüfusum 20 civarına geriledi. Doğal seleksiyon diyorum. Bir kaç tanesini köpekler parçaladı. Evimin önü virane eski kullanılmayan kullanılan gecekondularla dolu. Kedilerin yaşam alanı burası. Aç hayvan görünce dayanamıyorum. Besliyorum. Bende acil kısırlaştırma istiyorum.
Kiliseler insanlara erzak dağıtıyor.
Camide imamlar insanlardan yardım istiyor.
https://x.com/kordelyaz/status/1812742376479170883?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Yer İmleri