Sayfa 275/998 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Eminim ki burada yazanların % 90'nı köpek sürüsü görmemiştir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Hayvan hakları savunuculuğu bana çok sığ geliyor. Mevcut şehirleşme yapısı insanca yaşam için bile uygun değil, kaldı ki hayvanlara uygun olsun. Sen, mahalle yapısının yok olduğu önünden caddeler, bulvarlar geçen üst üste yığılmış binalarda yaşamaya itiraz etme ama hayvan haklarını savun...

Bu şartlarda hayvanların şehirde yaşama şansı yok. Yolda, karşıdan karşıya 10 kere geçer bir şey olmaz belki ama 11. de bir arabanın altında kalır.

Sadece kedi köpek değil, şehirde kuşların bile yaşama şansı çok az. Mesela her kuş ağaca yuva yapmaz, bazıları evlerin saçak altına bazıları boş alanlarda yere yapar. Bu kadar betonarme yapının arasında kuşların bile yuva yapacağı ortam yok.
    Ben istanbuldayim.bahcelerimiz buyuk ve dev agaclar var.kuslar var.o kuslari kediler gidip avliyor.kediler dolasiyor.bizde yem yemek veriyoruz.kediler 1000 yildir sokakta var.ne zarari var anlamadim?

Kedi köpek meselesi.!!
    Sadece gündemi değiştirmek içindir.!!!
    Oltaya takılma.!!!
    Gerçek gündem.!!!
    Açlık, sefillik, yoksulluk.!!!
    Hırsızdan hesap sormaktır.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Kedi köpek meselesi.!!
    Sadece gündemi değiştirmek içindir.!!!
    Oltaya takılma.!!!
    Gerçek gündem.!!!
    Açlık, sefillik, yoksulluk.!!!
    Hırsızdan hesap sormaktır.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Almanyada sokak köpeği olmadığından sizin gündeminiz olmayabilir, aslında burada da halkın gündeminde değil zaten.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Alıntı:
    Suriyeliler her yerde misafir araç plakalarıyla ticaret yapıyorlar. Bursa'da nakliye yapan bir çok bu plakalardan araçlar var‼
    MA, MB, MC, MD....MZ 'ye kadar "Misafir Araç" geçer ve vergilerden muaftır. ‼

Yani biz bir araca 1.5 milyon verirken, Suriyeliler bu araçlara 400-500 bin TL verir ve size rakip olur ve siz batarsınız o çıkar.‼

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Suriyeli Arap kadar.!!!
    Değerin yok.!!!
    Bu ülkede.!!!
    Buna kafa yormak lazım.!!
    Kedi köpek gibi boş işler.!!
    Yerine.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası .!!!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Zaten ahalinin anlamadığıda bu, Ankaranın, Bizansın göbeğinde kedinin köpeğin yaşama şansı az, köpeklerin sürü oluşturması imkansız, sorun yerleşim yeri az olan dış semtlerde, ilçelerde başlıyor.
    Yoo Ankara'nın göbeğinde Abidinpaşa Kartaltepe Mahallesi civarında yaklaşık 30 civarı köpek var sürü sayılabilir yani. Tabi oradaki parkın etkisi (Boş alan) ve hayvan sever teyzelerimizin onları sürekli beslemesi. Bende hayvan severim ama bu iş kontrolden çıktı. Akp nin yapacağı işe de güvenmiyorum. Var olan popülasyon kontrol altına kısırlaştırma ile alınmalı. Öldürülmelerine karşıyım. Benim sürekli beslediğim 35 olan kedi nüfusum 20 civarına geriledi. Doğal seleksiyon diyorum. Bir kaç tanesini köpekler parçaladı. Evimin önü virane eski kullanılmayan kullanılan gecekondularla dolu. Kedilerin yaşam alanı burası. Aç hayvan görünce dayanamıyorum. Besliyorum. Bende acil kısırlaştırma istiyorum.

Kiliseler insanlara erzak dağıtıyor.
    Camide imamlar insanlardan yardım istiyor.

https://x.com/kordelyaz/status/1812742376479170883?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 275/998 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •