ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bak dostum sattığın gerel yarın büyük bir ihtimalle çıkacak...zamanlama hatası yapıyorsunuz...küçük zarardan bir şey çıkmaz diye diye sermayeniz kuşa dönüyor...
banvitte de kısada trade edilebilir durumdadır...orta ve uzunda çok daha güzel yerlere gidecektir...tradeyi başaramayan dostlar hiç elleşmeden de durabilirler..buda iyi bir seçenektir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
yanlış anlaşılmasın dostlar size akıl vermek haddimize değil ama burası bir topik ve burada bilgilerimizi paylaşıyoruz...istiyoruz ki ky dostlarımız da kayıp etmesin ve kazansınlar...biz de gün geçtikçe arkadaşlardan bir şeyler öğreniyoruz...bazen de hisseler bize bir şeyler öğretiyor...gerektiğinde kar ile ödülümüzü alıyoruz gerektiğinde de sopamızı yiyiyoruz ki aynı haltı bir daha yemeyelim..yaşadıklarımızdan bir ders çıkarmamız lazım....
bu topikleri keşif etmem belki de borsa hayatımın 3. yılına denk gelir...geçmişte de hisselerin ruhu bir yerlerde diye düşünüyordum...sonradan bu ruhların bu topiklerde olduğunu keşif ettim...topikleri tanıyıp onlardan çok şey öğrenebilenler çok şanslı..esasında topikleri tanıyan ky lar çok şanslı..tanımayanlar ne yazık ki bildikleri ve duydukları ile yetiniyorlar...
Tavsiyelerin İçin teşekkür ediyorum fakat kol kesmezsek o zaman sermaye bitiyor. Bugün diyetteyim Zarı kırıldı düştü birini vestel çıkarırdı yarın sabah açılışta sıfırlar diyor ümit ediyorum. Tamam Banvit bana ümit vermedi o yüzden sattım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Yer İmleri