Sayfa 275/1000 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    s400 hikayesinin bize maliyeti çok fazla İstikbal göklerdedir demiş Ulu Önder , üzerimize kurulan tezgah son hızla hedefine gidiyor , elimizdeki f16 lar ve diğer uçaklar gününü doldurdu veya fazla günleri kalmadı , varmı elimizde yeni uçak yok almaya kalksak en aşağı 3-4 sene peki bu yanlış politikalar neden bitmiyor gel Altay tankına koç 30 kere bitirirdi ama yandaş Ethem sancaklıya katar gitsin diye katakulle yapıp onlara verdiler nerede tank kaç sene oldu , gözümüze indir bindir sihaları sokuyorlar eyvallah emeği geçenlere tşkl ama bunlar gelişmiş ordu silahları ile karşılaşmadı orada ne kadar başarılı olur bilemiyoruz.

Kaan'ınımız, Hisar savunma sistemimiz, TB2'miz var hamdolsun!
    Ararın 155'i ...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Özgür Özel
    @eczozgurozel
    ·
    21s
    Şehit ailelerinin ve gazilerin gözlerine bakamayacağımız hiçbir çözümün tarafı olmayacağız...

eli yükseltiyordu tepki görünce normale döndü
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    s400 hikayesinin bize maliyeti çok fazla İstikbal göklerdedir demiş Ulu Önder , üzerimize kurulan tezgah son hızla hedefine gidiyor , elimizdeki f16 lar ve diğer uçaklar gününü doldurdu veya fazla günleri kalmadı , varmı elimizde yeni uçak yok almaya kalksak en aşağı 3-4 sene peki bu yanlış politikalar neden bitmiyor gel Altay tankına koç 30 kere bitirirdi ama yandaş Ethem sancaklıya katar gitsin diye katakulle yapıp onlara verdiler nerede tank kaç sene oldu , gözümüze indir bindir sihaları sokuyorlar eyvallah emeği geçenlere tşkl ama bunlar gelişmiş ordu silahları ile karşılaşmadı orada ne kadar başarılı olur bilemiyoruz.
    istikbaldir.. göktür.. satılabilen bişey olsa onuda satar bunnar.

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Kaan'ınımız, Hisar savunma sistemimiz, TB2'miz var hamdolsun!
    Ararın 155'i ...
    Kaan ne zaman envantere girecek en aşağı 10 senesi var oda iyi çalışma olursa.
    hisarlar ne kadar çalışıcak daha kendini ispatlamadı.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    daha önceden bildiğim bir şirket değildi. tam olarak ne iş yaptığını bilmiyorum.

finansalları mükemmel. hisarcıklıoğlu %12 paya sahip. %64 halka açık. bu çok iyi bir şey değil.

mumlar yukarı diyor. bence bu risk alınır.

zrgyo çok sığ. gerek yok.

bu sektörde favorim ALGYO
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Geliştirmesi için insanın hayatını sevmesi, bu hayatın ne kadar güzel olduğunun kendilerinin farkına varması, kutsiyetlerin tanımının yeniden yapılması ve benimsenmesi gerekir. İnsan hayatını fakirler için ucuz gören kutsiyetten kurtulunca çıplak gerçek ortaya çıkar. Yoksa o ona savaş açmış gidip ölelim gerzekliği ile bir yere varılmaz. Gazali min dediği gibi bu hayat trışka öteki hayat çok süper dersen burnun boktan çıkmaz. Her toplumda var bu gerzeklikler ama beşeri kanunlarla bunların iktidar olması önleniyor çok ülkede. Bunlar da gelip seni bombalıyor bir bok yapmıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yorumlar için eyw.. ikinizede düğmeye basamadım sistem gereği. yoksa düğme bizim işimiz

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eleeeetürüğe ciddi zam gelecek diyor halk tv.

sayaç dağıtım bilmem ne adı altında.

mk duvardaki saate bile zam yapıyalar.

.. o kadar filme daldım 2 dk bakayım dedim youtube tonla dert.

20 senedir tv açmıyorum
    geçen hafta bunu işlemiştik... oradan öğrenmişler

https://www.youtube.com/watch?v=TUvyz0zsEx4

onlara 1 kere vergi geliyor

her furyada, ibrahim bi sana, bi bana geçürüyo

sen onu düşün

sana biradan bana ottan

7. Bu memlekette muhalefet olmak, iktidar olmaktan zor yemin ediyorum.
    Mevcut siyaset geldi, bir kırılma noktasında sıkıştı...

Demokratik yöntemler ve seçimle;
    ne sağın ne de solun hiç bir rengi, Kürtlerin desteği olmadan mevcut statükoyu değiştirebilecek güce sahip değil.
    Beğeniriz, beğenmeyiz...

Eldeki malzemeyi bildiğimden... Özellikle vurgulama ihtiyacı duyuyorum:
    "Bir Karadenizli olarak fikrim...:
    Bu ülkenin dinamiği mevcut koşullarda geldi Türkiyeli Kürtlerin tercihine kaldı.
    Demografik yapı öyle bir hale geldi ki... Herkes bir gün kapılarını çalacak...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kaan ne zaman envantere girecek en aşağı 10 senesi var oda iyi çalışma olursa.
    hisarlar ne kadar çalışıcak daha kendini ispatlamadı.
    Maalesef

Sayfa 275/1000 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •