Sayfa 275/760 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    İşleri iyi, yatırım da yapıyorlar ve tam kapasite çalışıyorlarsa 38-40 milyon ve üzeri satış, 6,5 milyon net kar, en az 10-12 milyon ve üstü faaliyet karı gelmez ise benim için hayal kırıklığı olur.
    Bunların üzerindeki her rakam Blcyt'ı fişekler. Artık yerküre çevresinde dolaşmayıp fezayı hedeflemesini bekliyorum.
    Aksi halde kendisi ile aramız açılır.
    Bu arada, beklentilerimin üzerinden güzel bir gelir tablosu ve bilanço var karşımızda.
    Buraya kadar güzel de, yükseliş trendi bundan sonra da böyle devam eder mi ona odaklanmak lazım.
    Bir yılı aşkın süredir fiyatın yerlerde sürünmüş olması beni endişelendiriyor.
    Bu çeyrek sonuna kadar da fiyatına yansımaz ise ben havlu atacağım artık.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2. iyi bilanço gönderdi ama şu anda fiyatını 1,80 den 1,76 ya indirmiş...çok ilginç...bu kötü havada kimsecikler alıma yanaşmıyor...açıkçası bu gün güçlü bir tepki vermesini bekliyordum şu anda hayal kırıklığı yaşıyorum...borsada bu günleri de gördük..çok güzel bilanço açıklayacaksın ama eksili olacaksın..!!!!
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. alıcı satıcı paylaşacak arkadaş var mıdır

4. Evet borsa bitmis,kimse cesaret edip mal alamiyor,
    Ancak trend donmeli oda zor görünmekte,secim sonrası da fiyasko,ekonominin icine ettiler,1 ayda %10/15 döviz mi artar al sana ekonomi,
    Tüm sıkıntı kayda değer hiç bisey yapılamaması

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. birileri bilançoyu kullanıp mal çıkıyor galiba yabancı takası olabilir 10-15 gündür düzenli ve az az mal satıyorlardı

6. Bende şok yaşıyorum. Kimse almadı hisseyi. Dmsas bile prim yapmıştı. Demekki spekler ellerinden malı zamanında kaçırmış ve şu an için tahta sahipsiz. Artık patronlara haber vermek lazım heralde.
    Ama bu kadar ilgisiz olması beni çok şaşırttı.

7. Tahta sahipli bence kimse girmeye cesaret edemiyor ama şu anda tahtayı trade edecek kimse yok sanırsam

Borsada tam bir cümbüş var. Kim kimi düdüklüyor belli değil. Ağzımız açık seyrediyoruz öylece.
    Bu neyin fiyatlaması böyle bilen beri gelsin...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Sayfa 275/760 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •