Artan

55,00 10 12:28
267,50 9.99 12:26
38,14 9.98 12:28
13,83 9.94 12:28
15,86 9.91 09:55
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 12:26
45,36 -10 12:28
47,70 -10 12:28
372,00 -9.98 12:27
79,40 -9.98 12:28
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.697.681.727,20 12:28
5.190.470.331,25 12:28
4.647.831.250,20 12:28
4.633.539.818,85 12:28
3.623.283.015,50 12:29
Tüm Hisseler
Sayfa 276/584 ÝlkÝlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 2,201 - 2,208 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
    Bunlarin ....... yoksunu olduklarini herkes ogrensin.. ......Bizde hisse fiyatindan memnun degiliz demekle olmuyor.....GA karari alip uygulamamakla olmuyor....birde YD
    ayaklarina yatirimciya alicengiz cekmekle olmuyor....cebinden bes kurus koymadan iki taraftan maas almakla olmuyor....vb...vb...vb...
    Birde adam cikmis ruhunuzu alacaklar diye name yapiyor....yahu bu capsizlar bilmem kac senede birak senin ruhunu almayi gommuslerde toprak olmussun hala saga sola b.k atiyorsun.....
    650 milyon $ i az bulan capsizlar.....
    Yaklasik 300 milyon $ borc yaptilar
    sirketin degerinide 70 milyon$ a dusurduler.....
    Bu ..vuklari alkislayalimmi?
    Saygilar.[emoji35]

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kim yatýrýmcýya Ali Cengiz çekmiþ.Yanlýþ iþ yapmak ayrý þey tahtada operasyon yapmak ayrý þey.Sizin rakamlara gözünüz kör mü?Adamlar demek kendi kendilerine operasyon çekiyorlar þu resimde öyle mi?Hay ben sizin piyasa bilginizi seveyim.Patron kötü, GEDÝK ten bu iþleri çevirenler yatýrýmcý dostu öyle mi?Artýk daha fazla atmasyon yazýlar yazmayýn burada?

Ya göründüðünüz gibi olun ya da olduðunuz gibi görünün.Tahtada þeytanlýklar yapýp artýk burada daha fazla melek rölü oynamaya kalkýþmayýn.Karþýnýzdakilere çap biçerken birazda kendi çapýnýza bakýn,tahtada yaptýðýnýz iþe burada yaptýklarýnýza bakýn.

Bu tahta yükselsin ; eðer burada olupta mutlu olacak kiþi sayýsý bir elin parmaklarýný geçerse bende hiçbir þey bilmiyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

3.  Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
    Bunlarin ....... yoksunu olduklarini herkes ogrensin.. ......Bizde hisse fiyatindan memnun degiliz demekle olmuyor.....GA karari alip uygulamamakla olmuyor....birde YD
    ayaklarina yatirimciya alicengiz cekmekle olmuyor....cebinden bes kurus koymadan iki taraftan maas almakla olmuyor....vb...vb...vb...
    Birde adam cikmis ruhunuzu alacaklar diye name yapiyor....yahu bu capsizlar bilmem kac senede birak senin ruhunu almayi gommuslerde toprak olmussun hala saga sola b.k atiyorsun.....
    650 milyon $ i az bulan capsizlar.....
    Yaklasik 300 milyon $ borc yaptilar
    sirketin degerinide 70 milyon$ a dusurduler.....
    Bu ..vuklari alkislayalimmi?
    Saygilar.[emoji35]

Sayýn Kyno size bir sorum olacak,bizleri ve yatýrýmcýlarý aydýnlatýrsanýz sevinirim;
    Piyasada bir sürü itibarlý þirket komik fiyatlara gelmiþken neden ýsrarla bu hisseye yatýrým yapýyorsunuz,mesela ben yatýrým yapmaya baþladýðýmda þirketin kasasý nakit dolu ve sýfýr finansal borcu vardý,gelinen noktada benim yatýrým kriterlerimi asla karþýlamýyor ve tek kuruþda yatýrým yapmam bu saatten sonra,(geçen aldýðým 5 bini ertesi gün %14 kar ile verdim),peki siz acaba bizim görmediðimiz neyi görüryorsunuzda her gün hem alýp hem sövüyorsunuz?!?

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
     Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Sayýn Kyno size bir sorum olacak,bizleri ve yatýrýmcýlarý aydýnlatýrsanýz sevinirim;
    Piyasada bir sürü itibarlý þirket komik fiyatlara gelmiþken neden ýsrarla bu hisseye yatýrým yapýyorsunuz,mesela ben yatýrým yapmaya baþladýðýmda þirketin kasasý nakit dolu ve sýfýr finansal borcu vardý,gelinen noktada benim yatýrým kriterlerimi asla karþýlamýyor ve tek kuruþda yatýrým yapmam bu saatten sonra,(geçen aldýðým 5 bini ertesi gün %14 kar ile verdim),peki siz acaba bizim görmediðimiz neyi görüryorsunuzda her gün hem alýp hem sövüyorsunuz?!?
    Sayin Eksipnos35 ilk once tebrik ederim alim yaptiginiz gunun hemen ertesigunu satip birde iyi kazanc elde etmissiniz. Iyi denk gelmis yani bu capsizlardan bir kil koparmissiniz.
    ........
    Hicbir zaman bu hissenin yani sirketin kotu oldugunu yazmadim...
    Aksine pirlanta oldugunu...ama kotu veya kotu niyetle yonetildigine vurgu yaparak mevcut yonetime kiziyorum.
    Biz ky lari tiye aldiklari icin. Ben biriktiriyorum cunku batsada kayyum
    bile beni kazancli kilacak bir degere ulastir inancindayim. Ama bu mirasyediler bu isi kiviramadilar....ve paralarida yokki bir bedelli yapamiyorlar. Sonra bizim birtek bu hisseyi biriktirdigimizi kim soyledi ki.
    Halka acilmis gelecegi olan her sirkete yatirim yapiyoruz. Ama biz aldigimiz mali ertesi gun veya ucgun sonra satanlardan degiliz....isin ozu ve kilit noktasi budur sanirim..Birak
    patronu kendine by diyen bile rahatsiz oldu hergun bizle ugrasiyor.
    Hissesine sahip cikmayan patronu piyasa cezalandiriyorsa bunun sorumlusu ve bas aktoru kendileridir.
    Velevki sirket el degistirdi yada yonetim degisti o zamanda yeni bir beklenti dogar ve sirketin pirlanta oldugunu gosterirler diye dusunuyoruz. Alimlarin devami bundandir ama azar azar...
    Bugune kadarda 10000 lot bile trade
    edilmemistir. 25 ...100....250 lerle zaman dolduruyoruz.
    Bizden yana surec devam ediyor.
    Biriktirmeye devam....mali kaptiranlar
    veya kaptiracaklar dusunsun gari.
    Banada kim satiyor diye soracaginiza
    patrona sorun diyorum....simdi baktim citi epey mal cikmis dahada mali var.... Sirketine sahip cikacak adam bir yerde sinirini koyar bu mali sifirlayincaya kadar alirdi.....Almadi.
    Simdi ben bu mal acaba kendininmi diye dusunmezmiyim[emoji23]
    Hadi diyelim gercek yabanci...o zamanda bu kelepir fiyattan GA yapilmazmi?[emoji34]
    Onun icin herkes takkesini bir onune
    koysun bir daha dusunsun.
    Saygilar.

5. Daha önce de yazmýþtým.''Borsacýlar'' genelde yanýldýðýný kabullenemez.bunu 25 senenin tecrübesi olarak söylüyorum.Para kaybetmeyi kabullenir,yanlýþ karar vermeyi asla...Yoksa mazoþist olmak lazým burada ýsrar etmek için.. kaðýt mý yok..Ýlla da batýçim in bana göre baþka açýklamasý yoktur.Ben yatýrýmcýyým diyen kiþinin hergün burada iþi nedir...iþine gücüne bak.. git gez..daha ucuza mal olur.Ben deðilim.Bünye trade uygun.Geçen yýl yeniden deðerleme masalý ile herkes gibi beni de kucakladýlar.gireni çýkarmayý baþardýk nerdeyse bir yýl sonra.. çok þükür.Ancak, tahtayý baskýlayan zaloðlunun baskýsýnýn bir amacý var.Ýlk çeyrek bilanço ile d*****n kuyruðuna dikkat etmekte fayda var. En kötü bilançoyu gördük( 2018/12) düþüncem devam ediyor.

6. Ne yapalým tahtada bu iþi yapýp bir de burada cirit atmaya kalkýþanlara iki çift laf mý etmeyelim.Meydan tamamen onlara mý kalsýn?

Bugün yanlýþý yapan biziz yarýn yanlýþý yapan kim olur belli olmaz bu iþlerde.Zaten buradaki bazý yazýlarýn sebebi de malý daðýttýlar çok güzel.Ama mal bir türlü geri gelmiyor-gelmez-gelmeyecekte.

Kendisi komisyon getirisi elde ederken sýrf birilerine þirin görünmek için burada verecek coþkuyu bizde susucaðýz.O sussun.Benim yazmak gibi bir derdim yok burada zaten.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

7. [QUOTE=Zdx&Lunar Soul;3382841]Ne yapalým tahtada bu iþi yapýp bir de burada cirit atmaya kalkýþanlara iki çift laf mý etmeyelim.Meydan tamamen onlara mý kalsýn?

Bugün yanlýþý yapan biziz yarýn yanlýþý yapan kim olur belli olmaz bu iþlerde.Zaten buradaki bazý yazýlarýn sebebi de malý daðýttýlar çok güzel.Ama mal bir türlü geri gelmiyor-gelmez-gelmeyecekte.

Kendisi komisyon getirisi elde ederken sýrf birilerine þirin görünmek için burada verecek coþkuyu bizde susucaðýz.O sussun.Benim yazmak gibi bir derdim yok burada zaten.[/QUOTE

Deðerli dostum.Herkese laf yetiþtirmek sinirlerini bozar...Relaks olmakta fayda var diyorum.

8. O mal patron malý ise senin bunu çok iyi bilmen lazým.Sende normal bir küçük yatýrýmcý gibi bu sorularý burada arayacaðýna kendi kurumsal yapýnda olup bitenleri öðren önce.Bunlarý burada neden yaptýðýný ben çok iyi anlayacak bilgi ve tecrübedeyim.

Operasyonu çevirenlere bir adým kadar uzak olup bunlarý öðrenmeyip burada patrona ona buna hatta bize salladýðýn günleri hiç unutmayacaðým.O yüzden herkes önce kendi çapýna bir bakacak.Hayýr utanmasanýz patron kendini batýrmak için elinden geleni yapýyor ; finansal olarak kendi elini kolunu da tamamen baðlamak için fiyatý da aþaðýya basýyor yazacaksýnýz.

Sayfa 276/584 ÝlkÝlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •