Sayfa 276/540 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Şirket yeni iş haberi gönderiyor. Baskı da baskı...bir gün kopup gidecek ama biz burada olur muyuz bilemiyorum..ama şirket iyi yolda gibi...hissiyatım güzel günlerin çok uzakta olmadığı yönünde...ama bekleyecek olanlar için (1-3 yıl) sıkıntı yok zaten.. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by uzman053 Yazıyı Oku
    Şirket yeni iş haberi gönderiyor. Baskı da baskı...bir gün kopup gidecek ama biz burada olur muyuz bilemiyorum..ama şirket iyi yolda gibi...hissiyatım güzel günlerin çok uzakta olmadığı yönünde...ama bekleyecek olanlar için (1-3 yıl) sıkıntı yok zaten.. ytd
    hisse zirvesinde, 3 ay için üç defa 19'u denemiş üçüncüsünde 19 üzerine demir atmış,
    elbette düşebilir ama stabil görünüyor, hacim yüksek

nasıl bir beklentiniz var mesela?
    bir ay içinde 100 mü olsun?
    aselsan diğer hisseler rulet masasına dönüştü
    50'yi gördü 30 larına altına geldi şimdi bir daha 50 üstünü ne zaman görür bilemiyorum?
    Özetle yavaş gitsin kimsenin canını yakmadan, kırmadan dökmeden
    bir hisseden yıllık %30 %40 dan fazla beklentiniz varsa borsaya yatırım değil oyun/kumar gözüyle bakıyorsunuz demektir.
    çünkü şirket o kadar büyünüyor ki hissesi büyüsün
    Elbette beklentiniz sizi bağlar ama kağnıya da niye bu kadar yavaş denmez,
    yavaş buluyorsanız formula 1 aracına binersiniz hızlı da götürür ama kaza riski de bir o kadar artar

Bu arada bu söylediklerimi doğrudan şahsınıza cevap olarak yazmadım sayın uzman daha çok temenni aslında, siz gayet yumuşak yazmışsınız ama her başlıkta hisseye, sahiplerine lanet okuyan gurhtan içimize fenalık geldi, hepsini engelledim artık okumuyorum

3. Bir hissede baskı ancak alternatif büyük yatırımcılar fiyatı alım fırsatı olarak görmediklerinde kurulabilir,
    fiyatı 10 tl de baskılayabilirler mi mesela, pek mümkün değil olağanüstü gelişmeler yaşanıyor olmalı.

4. Bu haber başka hissede olsa tavan olurdu herhalde ytd

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben kimseyi etkilemek istemem beklentilerim tamamen şahsidir. Herhangi bir bilgi ve belgeye de dayanmamaktadır.Şirketin büyüme hızı ile hisse fiyatının uyumlu olmadığını düşünenlerdenim. Kront benzeri bir devinim bekliyorum orta vade de... ytd..

6. Endonezya daki satış şirketin 3 aylık finansallarına yansıyacak ve tahminim bu satışların arkası gelecektir. Enis Ulusoy'un da röportajlarında dediği gibi Endonezya büyüyen bir pazar. Ulusoy buraya özel bir önem verdi, ciddi yatırım yaptı. 2018'de ilk meyveler alınmaya başlanıyor. Miktar olarak belki şimdilik küçük, ama anlam olarak oldukça büyük bir haberdi bugünki.

7. Arkadaslar teknik analiz yapabilecek var mi? Stop loss seviyesi ne olur.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 276/540 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •