Sayfa 276/937 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by akhunabey Yazıyı Oku
    depremde vefat edenlere ALLAH dan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
    Aylardir tek kelime yazmayablar bi 2-3 yibits muhabbeti geçince ortaliga atliyolar.
    Kusura bakmayinda sizin laf soylediginiz adamlar yuzunden bu sayfa donuyor. Onlar arastiriyor okuyor . Bizde nasiplenlim diye buradan paylaşiyolar. Yibitas konusunda editorluk yapanlardan 1 tane arastirma yorumu gormedim.

Ayrica burasi isbtr sayfasida degil isatr de degil o zaman onlarda konusulmasin. Herkes sayfasina gitsin

Boş yapmayin.

2.  Alıntı Originally Posted by turkson Yazıyı Oku
    Aylardir tek kelime yazmayablar bi 2-3 yibits muhabbeti geçince ortaliga atliyolar.
    Kusura bakmayinda sizin laf soylediginiz adamlar yuzunden bu sayfa donuyor. Onlar arastiriyor okuyor . Bizde nasiplenlim diye buradan paylaşiyolar. Yibitas konusunda editorluk yapanlardan 1 tane arastirma yorumu gormedim.

Ayrica burasi isbtr sayfasida degil isatr de degil o zaman onlarda konusulmasin. Herkes sayfasina gitsin

Boş yapmayin.
    .........bu kadar

3. Burada ısbtr ısatr ve Iskur birbirleri ile bağlantılı kağıtlar. Artık bu kağıtların bile alış satışı yerine ybtas paylaşılmaya başlandı. Bu çok mantıklı gelmiyor. Buraya yeni gelene okuyana ybtas reklamı gibi gelebilir. Isbtr den sıkıldıysanız ybtas a gelin demek gibi birşey. Yine de kendiniz bilirsiniz

4. Ben foruma yeni katıldım. Bazı arkadaşlar da yeni olmuş olabilir. Ancak bu durum görüşlerimizi belirtmemize engel değil. Sen burada başka hisse paylaştığın vakit. İnsanların aklına bu kağıtlarla ilgili güvensizlik gelebilir. Bu tek sefer olsa yine neyse ama sürekli ybtas paylaşımı gelince insan tepki gösterebiliyor.

Hala garanti kimin adına aldı merak ediyorum demiyorum, hangi adamlarla beraber aldı merak ediyorum. Aceleniz mi var gardaşlar? Teoriklerde ne yaptığınızı gördük, bugünü de gördük. Ve sizlerden 333 bin 334 tl den kapatmanızı istiyoruz. Size 10 20 bin koymaz.yapın bi iyilikte boyut atlayalım. Saygılar...

333 bin 334 tl yapında şanınızı görelim.

7. hangisi ybtas iskurmu btr mi birbirine girdi .kurt kim .at kim bimiyoz..dayi geneysu su ise el at yada fibonecci dayiiii

8. Konuyu uzatmiyorum . Ybtasla ilgili 2-3 mesaj atildi oyle pazarlama yok. Yeniler var ise tavsiyem gecmis mesajlari okusunlar. Bu hisseyle alakali her ince detayin bilgileri var. Burasi investinge benzemez. boş yapan adam gormedim. Alsatcilar yok imha bekleyenler var. Belki bu fiyatlara gelmesinin sebebi buradaki arkadaslarin hisseyi tutmasidir.

Bu arada derinhissenin tskb bankasi ile ilgili dun bi yorumunu gordum iş bankasiyla alakali bir degisiklik olursa bu hisseyide etkiler gibi bir yaziydi. Acaba daha once attigi isbtryle ilgili "subatta gorusucez" mesaji iş bankasinin subat veya buna yskin bi tarihte atacagi adinlar ollarak yorumlanabilirmi .?

Sayfa 276/937 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •