Sayfa 276/1002 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Faizi MB'ları belirler gibi görülse de asıl belirleyeci olan tahvile olan taleptir.
    ABD'de enflasyon beklentisinin artması, olumsuz gelen veriler, diğer piyasaların daha cazip olması gibi sebepler tahvil faizini azda olsa yukarı çıkarttı.
    Dün 0,682 iken
    Şu anda 0,690
    üstad abd 10 yıllıklar 0,31 lerden ,0,72 lere geldi...tecrübem abd 10 yıllıklarda volalite artışları sonra bir tık zaman sonrası bir ters-yüz yapııyorlar küresel piyasalarda...bir sebep buluyorlar....grafikler de enstrumanlar ya dip ya tavanlarda...gibi...bakalım nasıl gelişecek küresel taraf...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bir miktar risk alabilenler için beğendiğim fonlardan biri IIS İSTANBUL PORTFÖY İKİNCİ SERBEST FON
    IIS risk fonu değildir. Gayet aktif yönetilir. Borsanın düştüğü bir aydır artı yazıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    abd 10 yıllıklar neden yükseliyor peki? bunu neden satın almıyorlar?

sebebini bilmiyorum ama abd 10 yıllıklar bir şeylerin hazırlandığını hissetiriyor bana? bakalım neler olacak?
    3 dedim 5 miş

https://www.bloomberght.com/fed-den-...eniyor-2262991
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ona da güç yetmez.
    Nitelikli olmak lazım.
    Peki sayın myfinans bir sorum var araştırmanız oldu ise, nitelikli fonlarda tavsiye niteliğinde olmayan ! Beğendiğiniz şu fon iyi yönetilir getirisi iyidir ve portföy yönetimi iyidir diyebileceğiniz fon varmıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Peki sayın myfinans bir sorum var araştırmanız oldu ise, nitelikli fonlarda tavsiye niteliğinde olmayan ! Beğendiğiniz şu fon iyi yönetilir getirisi iyidir ve portföy yönetimi iyidir diyebileceğiniz fon varmıdır.
    Açıkçası nitelikli olmadığım için derinlemesine araştırmadım ama Hedef portföy ile İstanbul portföyün serbest fonları her dönemde dengeli gitmişler ve iyi getiri sağlamışlar.
    HDH HPF FYA dikkat çekiyor

6. Mps kuzumuz ne yapti acaba? Hizli bir bakis attim önceki sayfalara ama göremedim

7. günaydın,
    Dediğim gibi nnf fonu twitterdaki iyi reklam faaliyeti ile kısa sürede 605 yatırımcıya ulaşmış. açılış fiyatına göre %12 civarı aşağıda fon fiyatı.
    Performansını şimdilik bilemesek de yatırımcı sayısı fazla olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ıpv -0,27
    tdg-0,45
    tta-1,04
    tte +1.05
    ıpj+0,28
    tdg : usd oldu resmen , bond faizlerinden cok etkilenmiyor , yada oranlarda hic değişim yok

Sayfa 276/1002 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •