Sayfa 276/1001 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    İnternetten baktım,bu ürünler demir döküm ve gerçek emaye ise,aliminyum teflon ürünlerden çok daha sağlıklı ürünlerdir.
    Alm.düşük ısıda eridiği için emaye kaplanmaz(emaye 900 c ısıda işlem görür)
    Tefal gibi alm.ürünler toz boya benzeri (150-200)derecede işlem görür - yanılmıyorsam böyle olmalı)

https://urun.n11.com/tava/lava-tava-...cap-P460558693

Fotoğrafta ürün temiz işlenmiş ve kaliteli görünüyor,en yakın zamanda alıp deneyeceğim.teşekkürler.
    Ben artık ekmek ve prinçden bulgura döndüm, kısır veya pilav yapıyorum, börek vs her şeyin içine bulgur koymaya başladım. Daha sağlıklı imiş. Tenceresi çok dibe yapıştırmıyor. TV'de de spiker demir tencere daha sağlıklı mı diye gıda uzmanı ile tartışıyordu.

İleride gaz ocakları yerine indüksiyon yaygınlaşabilir, aluminyum tencereler ve altı alüminyum olan çelik tencereler o ocaklarda çalışmıyor diye biliyorum
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ürün arayınca alibaba aliekspres en üstte çıkıyor. Hintliler de güzel bir site yapmış.

Türk siteleri zayıf ve genelde yerele yönelik.

Türk mallarını veya ithal edilen ürünleri başkalarına satacak güzel site geliştirilmesi lazım.

Hepsiburada fena değil ama İngilizce değil gibi ve ayrıca tüketiciyi enayi yerine koyuyor. Tüketiciyi cahil yerine koymakta sakınca yok ama enayi yerine koymanın vebali büyük.
    Karaca çaydanlık aldım internetten, üstü porselen, ülükü bozuk çayı prostatlı gibi septiriyor.
    Altı paslanmaz çelik 4 delikli, biri delinmemiş, altta prostatlı gibi kesik kesik akıyor.
    Bir daha Karaca ürünü alırmıyım, Neah alırım.
    Gerçekten kendimi aldatılmış hissettim.
    Son düzenleme : zaraza; 25-12-2020 saat: 22:37.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Fabrikanın satılığa çıkması hayra alamet değil sanırım..
    İcradan da satılabilir..
    Bu ürünler tutar abi,yurt dışına da gönderiyordur,bu şirket batmaz sanıyorum.(tefeci kredisi kullanmıyorsa)
    Biraz sonra sipariş vereceğim,ürünü kullanıp tam fikrimi burada ''yasaklanmazsam''paylaşırım.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    953
     Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Karaca çaydanlık aldım internetten üstü porselen ülükü bozuk çayı prostatlı gibi septiriyor.
    Altı paslanmaz çelik 4 delikli, biri delinmemiş altta prostatlı gibi kesik kesik akıyor.
    Çaydanlık ta ARYILDIZ üstüne tanımam..

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Fabrikanın satılığa çıkması hayra alamet değil sanırım..
    İcradan da satılabilir..
    Ben bir şeyi, sevdiğim zaman illa başına bir şey gelir, umarım işini büyütür.
    Ben de takip edeceğim.

Başına bir şey gelmesini istediğiniz bir şey olursa bana söyleyin ben onda sevecek bir şey bulurum, sonra gereği yapılıyor bir şekilde.

Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Bu ürünler tutar abi,yurt dışına da gönderiyordur,bu şirket batmaz sanıyorum.(tefeci kredisi kullanmıyorsa)
    Biraz sonra sipariş vereceğim,ürünü kullanıp tam fikrimi burada ''yasaklanmazsam''paylaşırım.
    emaye kaplı olanı almanı tavsiye ederim.. Döküm tavada şart!

7.  Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Karaca çaydanlık aldım internetten üstü porselen ülükü bozuk çayı prostatlı gibi septiriyor.
    Altı paslanmaz çelik 4 delikli, biri delinmemiş altta prostatlı gibi kesik kesik akıyor.
    Arzum kote edilince merak ettim. Borsada zamanında Emsan Çelik ve Emsan Beşyıldız diye firmalar vardı ne oldu diye araştırayım dedim.

Karaca grup Emsan'ı almış, ayrıca Jumbo'yu da almış. Umarım işini bir bilinç ile yapar işlerini büyütür.

Önceki iletiye şunu ilave etmiştim. (Doktorlar insanlar içinde en sevdiğim grup tabi bana uymadı o başka.)

Doktor hastasına nasıl davranıyor ise ticaret erbabı da müşteriye o şekilde davranmalı.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben artık ekmek ve prinçden bulgura döndüm, kısır veya pilav yapıyorum, börek vs her şeyin içine bulgur koymaya başladım. Daha sağlıklı imiş. Tenceresi çok dibe yapıştırmıyor. TV'de de spiker demir tencere daha sağlıklı mı diye gıda uzmanı ile tartışıyordu.

İleride gaz ocakları yerine indüksiyon yaygınlaşabilir, aluminyum tencereler ve altı alüminyum olan çelik tencereler o ocaklarda çalışmıyor diye biliyorum
    Düğün pilavı öneririm,hem sağlıklı hem çok kolay.
    Sadece bulgur ve zeytin yağı ile yapılıyor,başka malzemeye gerek yok.
    Arada değişiklik olsun derseniz bazen soğan,domates,biber doğrayınız.
    Bulgur Malatya bildiğim kadarı ile en iyilerinden.afiyet olsun.

Sayfa 276/1001 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •