HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Bisey biliyosan yaz bilmiyosan senin gibi vardi burda cok bilmisler bir senedir yazdiklarimiza bak polsadece %10 primli 6 aylikta polun 3.13 de bir direnci var buranin gecilmesi lazim gecmezse yönunu sen biliyosun bos boş da yazıp durma bilgi yaz EN TEHLİKELI İNSAN TİPİ AZ ANLAYAN ÇOK İNANAN VE İNANDIĞI HİSSEYİ PALAVRASINI ISRARLA INSANLARA SATANDIR .bu yatırım tavsiyesi degildir .anlayana artık.
Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır.örnekler okadar çok ki engellemezseniz görebilirsiniz![]()
Erdemire ne yazılır diye kesip atıyorkoc var dedin 40 dan 27 ye düştü niye yazmadın.eregli gecenlerde 36 dan 23 lere düşünce bir kelam niye etmedin yemezlerrrr
burada düşmeyi bırak kafayı yukarı kaldırdığında bile whats up grubu kurmuşsun
![]()
He he tamam öyle, adam mı çocuk mu bilmiyorum ama sanki müneccim herşeyi biliyor. Git işine...ben cebime giren ve cebimden çıkan paraya bakarım. kademeler dolu mal, kimsenin malına ihtiyacım yok. Polho dan tek kademeden 400 bin 500 bine kadar mal alına bilir,sorun satmakta. Neden böyle bir yola baş vurayım anlamış değilim.hayal aalemini başkasına satma,içinde yaşamaya devam et.Bana cevapta verme, verirse artık ben cevap vermeyeceğim.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Seni engelleyenler ve duymak istemeyenler bu yüzden engellemiş sana kendini göstermiş oldumbundan sonra burada palavra atanın küfür edenin hakaret edenin karşısında ben olucam
sadece bilgi paylaşımını destekliyorum. buradaki yatırımcının moralini bozarak çıkar elde etme hesapları yapanlara duyrulur.baykartal ve realiteerr anlaşıldımı?
Yer İmleri