Sayfa 276/609 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 4915 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Biri 3 gecilmeden demisti simdi 313 revize edildi yakında onuda revize ettirir bu hisse
    Gelelim elinde kardemir eregli koc olan adam 1 tane mesaj atmamış o forumlarda ama elinde az olan hissede whats up grubu kurmuş gibi
    Milleti aptal zannetmiyorlarmı bitiyorum.

"En tehlikeli insan tipi; az anlayan, çok inanan ve inandığı palavrasını ısrarla satandır ."
    geçen sene 22.00 den 32 kadar cimsa aldım sattım. Günlük 4500 5000 bin lot civarı.Bi bak kaç mesaj atmışım.Beni en çok yoran iki hisse biri ieyho digeri polho. Bu yüzden buralarda yazdım. mesala erdemire ne yazılır. çok komiksin ya...ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Biri 3 gecilmeden demisti simdi 313 revize edildi yakında onuda revize ettirir bu hisse
    Gelelim elinde kardemir eregli koc olan adam 1 tane mesaj atmamış o forumlarda ama elinde az olan hissede whats up grubu kurmuş gibi
    Milleti aptal zannetmiyorlarmı bitiyorum.

"En tehlikeli insan tipi; az anlayan, çok inanan ve inandığı palavrasını ısrarla satandır ."
    Bisey biliyosan yaz bilmiyosan senin gibi vardi burda cok bilmisler bir senedir yazdiklarimiza bak polsadece %10 primli 6 aylikta polun 3.13 de bir direnci var buranin gecilmesi lazim gecmezse yönunu sen biliyosun bos boş da yazıp durma bilgi yaz EN TEHLİKELI İNSAN TİPİ AZ ANLAYAN ÇOK İNANAN VE İNANDIĞI HİSSEYİ PALAVRASINI ISRARLA INSANLARA SATANDIR .bu yatırım tavsiyesi degildir .anlayana artık.

3. Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır.örnekler okadar çok ki engellemezseniz görebilirsiniz

4. Erdemire ne yazılır diye kesip atıyor koc var dedin 40 dan 27 ye düştü niye yazmadın.eregli gecenlerde 36 dan 23 lere düşünce bir kelam niye etmedin yemezlerrrr burada düşmeyi bırak kafayı yukarı kaldırdığında bile whats up grubu kurmuşsun

5.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Erdemire ne yazılır diye kesip atıyor koc var dedin 40 dan 27 ye düştü niye yazmadın.eregli gecenlerde 36 dan 23 lere düşünce bir kelam niye etmedin yemezlerrrr burada düşmeyi bırak kafayı yukarı kaldırdığında bile whats up grubu kurmuşsun
    He he tamam öyle, adam mı çocuk mu bilmiyorum ama sanki müneccim herşeyi biliyor. Git işine...ben cebime giren ve cebimden çıkan paraya bakarım. kademeler dolu mal, kimsenin malına ihtiyacım yok. Polho dan tek kademeden 400 bin 500 bine kadar mal alına bilir,sorun satmakta. Neden böyle bir yola baş vurayım anlamış değilim.hayal aalemini başkasına satma,içinde yaşamaya devam et.Bana cevapta verme, verirse artık ben cevap vermeyeceğim.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6. Seni engelleyenler ve duymak istemeyenler bu yüzden engellemiş sana kendini göstermiş oldum bundan sonra burada palavra atanın küfür edenin hakaret edenin karşısında ben olucam sadece bilgi paylaşımını destekliyorum. buradaki yatırımcının moralini bozarak çıkar elde etme hesapları yapanlara duyrulur.baykartal ve realiteerr anlaşıldımı?

7.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim inşallah kazanirsıniz 3 olmadan pole dönmem 3.11 geçsin bakacaz alarko holdingde kurdan dolayı aldım borclar kura bağliydi ondan tercih ettim bugunde artı 2 ile başladik alarkoya 5 eksidende gyo aldik bakalım hayırlısı.
    Yazdıkmi 22.12.2021 de boş iş yapmam hırsizlarada para kaptıracak kadar tek hissede durmam

8.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Yazdıkmi 22.12.2021 de boş iş yapmam hırsizlarada para kaptıracak kadar tek hissede durmam
    Sayın kartal belirttiğiniz tarihler arasında polho +%8, alarko +%10 yapmış. Tebrik ederim. Ama hırsız olduğuna inandığınız halde, yine de portföyünüzde polho ya yer verdiniz. Ustalar burdaysa birseyler olacak gibi!!.

Sayfa 276/609 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •