Selam dolar ve Euro içim zp6 ve zp9 dan baska tavsıye edebılecek fon varmıdır ? döviz mevduatlarına bankalar cok az oran verdiğinden fonlar daha ıyı gıbı olmaya başlaadı sankı
Selam dolar ve Euro içim zp6 ve zp9 dan baska tavsıye edebılecek fon varmıdır ? döviz mevduatlarına bankalar cok az oran verdiğinden fonlar daha ıyı gıbı olmaya başlaadı sankı
en getırısı ve rısksız olan hangısıdır ? tesekkur ederım herkes zp9 ve zp6 önerıyor ama col bılgım yok acıkcası
Erzana vekaleten Terim alıyormuş.A4 kağıda vekaleten elden aldım yazıp imzalıyormuş.Mevduat olarak yatırırsan devlet garantisi var belli meblaya kadar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Yani bunlar dth muadili fonlar
genel olarak fonlarin maruz kalabilecegi risklerden haric piyasa riski olarak varsayarsam sorunuzu kur riski ve dusuk faiz getirisi riski olabilir
Merak ettiginiz fonlarin kistas ve maruz kalabilecegi risklere iliskin detayli bilgilieri ilgili fonlari kap sayfasinda izahname ve yatirimci bilgi formlarinda bulabilirsiniz
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Televizyonda hep bir ağızdan faizler çok arttı diyen tipler nedense aynı dili kullanıyorlar. haliyle hataları da aynı yerden oluyor. Enflasyon gelmiş 70 lere mevduata verilen azami 47 oran için arttı demek dalga geçmektir.
Ama yine faizden vazgeçmeyenler için bugün teklif edilen ama kabul etmediğim oranı yazayım. Nurol -- 92 gün -- 51 oran .
Ben 92 gün değil 90 dk. beklemeyi sevmediğimden zaten faize bağlamam. Ancak gecelik park ediyorum.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri