Sayfa 276/420 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 3355 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Bugün günlerden pazartesi ve park günü...

Mevsimin tam dönüm noktasındayız. Tüm yapraklar dökülmüş ama bir yandan da 1-2 haftaya yeni sürgünler ve yapraklar çıkacak...

[

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Yeni hafta yeni şans, bol ve bereketli kazançlar

Hocam sizin park her mevsim güzel, inşallah böyle kalır herkes faydalanır, şehrin içinde böyle bir alan çok büyük nimet...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dün SAT vermiş, bugün iyi ki stop kullanmışsın...

Bir süre uzak dur. Dip henüz tamamlanmamış. Tamamlanınca dalarsın...

KCHOL...

Selim, az önce aklıma geldi, geçenlerde işlem yapmıştın. Ben de yukarıdaki yorumu yazmıştım...

Cuma kapanışına göre geldiğimiz yer...

NOT: İşaretli yer, bahsi geçen gün oluyor...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Yeni hafta yeni şans, bol ve bereketli kazançlar

Hocam sizin park her mevsim güzel, inşallah böyle kalır herkes faydalanır, şehrin içinde böyle bir alan çok büyük nimet...
    İnşaAllah böyle kalır, temennimiz bu yönde...

Ben haftada bir, bazen 15 günde bir gibi faydalanıyorum. Evi o civarda olanlar daha sık faydalanıyordur...

Yürüyüş parkuru mevcut. Bir çok kişi yürüyüş yapıyor...

Alt tarafta spor aletleri de var. Dileyen orada da çalışabiliyor...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Cümlemizin gönlüne göre olsun inşaAllah...

Bazen erken davranmak, olumsuz sonuçlanıyor. Bir de ben alınca göze batarcasına alıyorum. Alırken de, satarken de kimseye eyvallah etmeden işlem yaparım. O nedenle de tahtadaki bazı kişiler rahatsız oluyorlar. Dökmek için uğraşıyorlar. Nâfile bir çaba elbette. Ben,m daha ucuza mal almamaı sağlamanın dışında yaptıkları bir şey yok. Sonra da diyorlar:

- Bu adam, bu kadar malı nasıl ve ne zaman aldı..???!!!

Bilmiyorlar ki, kendileri farkına varmadan verdiler. Akılları sıra beni sıkıştırıyorlardı ama kendilerinin uzun bir süreçte topladığı malları bana çok çok ucuza devrettiler...!!!

Şimdi diplerde olduğu için içim daha rahat bir şekilde paylaşabilirim. Benim alımlarım da şimdilik durduğu için hisse de artık bana katlanıyor/katlanacak diyebiliriz...

Biraz zaman alacak ama inşaAllah mahcup etmeyecektir. Finale yakın da kısmet olursa buralarda olur, ölmez sağ kalırsak yazarım inşaAllah...

Uzun vade hedefi tahminlerin çok üstünde. Kısa vade hedefi 9- 10 TL diyebiliriz... Gerisini adım adım zamanı geldikçe paylaşacağım...

PD/DD --> 0.45

Firma yeni yatırım yaptı ve kapasitesini 2 katına çıkarttı... 0.45 eski değerleme ile elde edilmiştir. Şimdi ise değeri 0.25 gibi bir şey oluyordur...

Bedavaya mal dağıtıyorlar. Kimse görmüyor...!!!
    kazancınız bol olsun .RABBİM gönlünüze göre versin ..ALLAHA EMANET OL ..saygılar

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    kazancınız bol olsun .RABBİM gönlünüze göre versin ..ALLAHA EMANET OL ..saygılar
    Amiiinn.... Cümlemizin inşaAllah...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    KCHOL...

Selim, az önce aklıma geldi, geçenlerde işlem yapmıştın. Ben de yukarıdaki yorumu yazmıştım...

Cuma kapanışına göre geldiğimiz yer...

Üstadım KOC Grubu hakkında diğer şirketler de dahil bir sıkıntı var. Nedir bilmiyorum, o yüzden seyirci olarak takılıyorum. Off the record bir dost ortamında bahsettiğim bir hisse var. Kisada bir hikaye yakaladim. Orada poz açtim. 3-4 gündür oradayım. Ortamda bir gerginlik havası hâkim, o sebepten daha güvenilir bir seviyede olan yerde durmak daha mantıklı geldi bana. Sonuçta babamın dükkani değil hiç biri.

(Şimdi biri çıkıp şunu diyebilir. Eee sen geçen gün mezar vade diyordun. Nooldu )
    El cevap.
    Para yönetme psikolojisi dahilinde.
    O miktarda bir para için hareket tarzı değişkendir
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım KOC Grubu hakkında diğer şirketler de dahil bir sıkıntı var. Nedir bilmiyorum, o yüzden seyirci olarak takılıyorum. Off the record bir dost ortamında bahsettiğim bir hisse var. Kisada bir hikaye yakaladim. Orada poz açtim. 3-4 gündür oradayım. Ortamda bir gerginlik havası hâkim, o sebepten daha güvenilir bir seviyede olan yerde durmak daha mantıklı geldi bana. Sonuçta babamın dükkani değil hiç biri.

(Şimdi biri çıkıp şunu diyebilir. Eee sen geçen gün mezar vade diyordun. Nooldu )
    El cevap.
    Para yönetme psikolojisi dahilinde.
    O miktarda bir para için hareket tarzı değişkendir

Şartlara göre işlem tarzı değişebiliyor. Tabii ki bir de psikolojiye göre...

O nedenle daha önceden alınan bir kararı, seans içinde değiştirmemek lâzım. İyice düşünüp, Kâr/Zarar analizi yapıp, değiştirmek gerekiyorsa, değiştirmek gerekir. Bunda bir sakınca yoktur...

Ben bayağı bir süredir işlem yapmadığım, gemiyi kızağa çektiğim için boşluğa düştüm...

Eskilerden yapmayı tasarladığım bir yazılım projesi vardı. Onu yapmaya başladım...

Biraz zaman alacak ama belki bittiğinde işe yarar bir şey ortaya çıkarsa ve paylaşıma uygun imkan varsa paylaşmayı düşünüyorum...

Zor ama deniyorum. En azından ölmeden aklımda kalmasın...

Sayfa 276/420 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •