Sayfa 277/417 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1. Ne olacak bu MERKO nun hali arkadaşlar kimse kalmamış vay be ne günler geldi geçti Galip Metro da oynuyor bakalım ordan kaldırdığı para ile burda bir dümen çevirir mi acaba bakarsın tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına döner

2. Alım satan gören varmı #lucky7 üstad nerdesin bi gürüntü atsan

3. Daha davosa gelmem ...

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 0,66 dan almak istiyon vermiyor ,66 dan kendi alıp ,67 den kendi satıyor bir kademe için bu kadar oyun olamaz sanırım diyorum ama karşındakinin ne kadar kaypak olduğunu bilmiyorsun diyorum kendi kendime neden adam gibi bir şirket olmaz bizdede var demek

5. Şimdi farkettim Bu başlığı şu an 1 kişi okumaktadır olan bu işte ne arıyorsun zaten peki o kadar mal kimde neden kimse en azından merak edip formlarda okumuyor buda enterasan değilmi kendime sordum cevaplayım bari nede olsa kimse yok demek ki kimsenin umudu yok

6.  Alıntı Originally Posted by lucky7 Yazıyı Oku
    Daha davosa gelmem ...

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Demek olan bu .......

7. Herkes diyor ki burda ky çok ondan hisse yukarı çıkmaz ya my nette takip yok in ve st inğ te takip yok bura takip yok nerde bu ky malı aldı ölü taklidi mi yapıyorlar

8. çakallar pusu kurmuş 66 dan al 67 den sat.kimse almazsa bunlarda bu işi yapamaz....sizde almak isterseniz aşağıya alım yazın verirlerse alırsınız vermezlerse güle güle dersiniz acele yok 67 den alan 66 ya veriyor günlükçüler hiç gerek yok ...ne zaman yukselişe geçer o zaman ıcabına bakarız.adamlar tezgahı iyi yere açmişlar 1 kademeye razılar bulaşmayın böyle kağıtlara....ytd

Sayfa 277/417 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •