Sayfa 277/1527 İlkİlk ... 1772272672752762772782792873273777771277 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Ben çöküş değil de düzeltmeler ile 107.000-110.000 aralığı bekliyorum.Sonrası ?
    Ortak bu da bir tahmin. Bu dengesiz çıkıştan sonra soluksuz 110k yapsa şaşırmayacağım. Herkesin bir tahmini vardı. Endeks fibo dirençlerinde bile çekilmedi lutfeder gibi hafif geri geldi devam etti. Çok sağlıksız ilerleyişler var. Açıkcası endeks ile ilgili teknik analizlere veya tahminlere inanmıyorum. Bakmıyorum da. Çünkü böyle ilerleyecek ne olabilir? Ne değişti? Düzelen bir şey oldu mu? Yalancı enflasyon düştü rakamı dışında var mı? Sebze fiyatları artık 10tl üzerinde. Tüketim düştü. Üzerine işsizlik arttı artacak da. Stagflasyon olması muhtemel. Şu an full petkimde olan biri olarak söylüyorum. Görüşüm bunlar. Yani felaket tellalığı yapacak kadar kafayı yemedim full hissedeyken.

Demem o ki ülkede bir çok şey hala kötü. Açıklamalar hala komik bazıları tarafından. Neyse... kimse güvenmesin bu çıkışa diye yorumum var. Beklentisiz hisse ve bist30 dışı hisse almasın. Düşüncelerim bunlar. He stoba uymak. En önemlisi... inşallah hayırlı bol kazançlarımız olur bu rallide. Satış haberleri olabilir yakında. Sabancı firmalarından şüpheleniyorum.

Sent from my iPhone

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Hisse su anda kacta? 8.76 . Bende 8.77 demisim kanal direncinde. 2 yol var ya verecen burdan kanali kirmasini bekleyeceksiniz ya da gittigi yere kadar diyeceksiniz
    Eyvallah ben devam edeceği yönünde iyimser düşünüyorum. Sağ olun.

Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayne36 Yazıyı Oku
    Deniz Bey SASA için bir değişiklik var mı sizce?

Sabır acı, meyvesi tatlıdır.
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    SASA
    7,85-8,77-11TL BANDLARI
    Sasa buyuk band icin mucade veriyor

4.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Uzman kardeşim de pes etti, yatay eksi sürünme modu hocam. Maalesef ışık yok, bir yerden tepki verdiğinde çıkıp seyretmek gerek biraz yapabilirsek tabi.
    Evet ipekte pes şimdi kozal onuda boklayim sıra kozaa ya gelecek fazla zorlamamâk lazım gerek yok

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    O mesaja hatirliyorum hocamda ne sartlarda kazandigin parani yonetmeye cesaret edemedim su hisseyi direkt al diyerek
    Hocam latife yapıyorum ben kimseden hangi hisseyi alsak diye bir mesaj yazmadım siteye bugüne kadar..sadece ömzel mesajtan önceki yazışmamaza istinaden onu yazmıştım oda 1000 tane mesaj geliyor sana öylesine yazdım.. Yerin başımızın üstünde biliyorsun
    Yanlız şu DMSAS grafikler ekledim bugün hatalarım nelerdir ve sence nasıl son 2 senesi mümkün mü bakman.. Önceki bilanço öncesi aynı harekete başladı 2,30 dan buyana ve şuana kadar bulaşmadım istikrarını takip ediyorum sadece? Bu bilançoda iyi gelecek diye ilettiler.

6. Bu endekste kozalaklar haric ne alsan gider. Gunu en yukseginden kapatti. Kcholde en yukseginden kapatti. Muhtemelen yarin endeks yine bu muma gore yesil kapatacak yani kozalaklar eksi olacak gibi. Umarim 6.976.94 alti kapanis olmaz yoksa 6.51 falan tutmaz bu sefer.

24 Ocak 2019, Perşembe...Kapanışlar:

8.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Hocam latife yapıyorum ben kimseden hangi hisseyi alsak diye bir mesaj yazmadım siteye bugüne kadar..sadece ömzel mesajtan önceki yazışmamaza istinaden onu yazmıştım oda 1000 tane mesaj geliyor sana öylesine yazdım.. Yerin başımızın üstünde biliyorsun
    Yanlız şu DMSAS grafikler ekledim bugün hatalarım nelerdir ve sence nasıl son 2 senesi mümkün mü bakman.. Önceki bilanço öncesi aynı harekete başladı 2,30 dan buyana ve şuana kadar bulaşmadım istikrarını takip ediyorum sadece? Bu bilançoda iyi gelecek diye ilettiler.
    Bakiyim hocam ozelden at grafikleri lutfen

Sayfa 277/1527 İlkİlk ... 1772272672752762772782792873273777771277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •