7 yıldır buradayım . 7 yıldır anlatıyorum , ürünler satılıyor iken hiç kimse ilgilenmedi . Masraflar artık olağanüstü oldu , ve kasıt var diyorum herkes kurumsal yapı IS grubu iyidir dedi . Aras satılırken 53 MUsd ISBANK a verilmemeli dolar da 2 kat çıkacak dediğimde . Kurumsal firmalar dolar tutmaz dendi . Yahu Dolar tutan BIST şirketleri var biz doları az tutsak sonra satsak dedik herkes olur mu dedi . İşin komik tarafı o dolarları bedavaya ISBANK a verdik sonuçta aras ı biz 100 MTL ye sattık , ISBANK 200 MTL ye sattı . Kirasını yazdım o kadar para ile Etilerde Villa alınıyor yazdım , biz paramızla Şirket alıp değerlendiriyoruz dediler . Geldiğimi noktada şirket genel giderleri MANYAK boyuta gelmş firma nerdeyse yatırım yapmak için o sattığı dolarları BORÇ alması gereken duruma geldi . İyi bir de üzerine borcu dolarları verdiğimiz ISBANKA sından alalım ki faizlerini de Bankaya öderiz .
Sonra yönetim prim zamanı iyi yönetti diye prim alıyor .
Yahu iyi yönetim kimin kazandığına göre değişir . ISBAK yönetim kurulunda olsam ,
Madalya takardım ama ne yazık ki KY olduğumdan BANK ya ödenen paraların benim temettülerim olduğunu biliyorum .
Dolandırıldığımı düşünüyorum hala yazıyorum , haklısın diyen olmadı ...
Komik bir ülke burası ...
Bilanço zarar geldiğinde fiyatlar dibe vurduğunda Baygeorge 0.77 TL yazdı ondan oldu diyenleri şimdiden duyuyorum

Yer İmleri