Originally Posted by
turkson
Konuyu uzatmiyorum . Ybtasla ilgili 2-3 mesaj atildi oyle pazarlama yok. Yeniler var ise tavsiyem gecmis mesajlari okusunlar. Bu hisseyle alakali her ince detayin bilgileri var. Burasi investinge benzemez. boş yapan adam gormedim. Alsatcilar yok imha bekleyenler var. Belki bu fiyatlara gelmesinin sebebi buradaki arkadaslarin hisseyi tutmasidir.
Bu arada derinhissenin tskb bankasi ile ilgili dun bi yorumunu gordum iş bankasiyla alakali bir degisiklik olursa bu hisseyide etkiler gibi bir yaziydi. Acaba daha once attigi isbtryle ilgili "subatta gorusucez" mesaji iş bankasinin subat veya buna yskin bi tarihte atacagi adinlar ollarak yorumlanabilirmi .?
Syn turkson teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar buraya gelen herkesin ıskur almak için geldiğini zannediyor herhalde, öyle bir durum olsa ıskur şimdiye 1milyonu geçerdi, kaldı ki parası olsa bile tercih etmeyebilir ve almak istese bile hisse bulamayabilir.
Burada ybtas konusunun geçmesi buraya gelen ky arkadaşlarının çoğunun zaten iskur hissesi alacak durumunun olmaması, fakat yükselecek hisse arayışında olmaları ve ıskur hissesini yakalayanların nasıl yakaladıkları ile ilgili bilgi edinmeleri,
Bu arada örnek olarak verdiğimiz ybtas ında hisse sayısının azlığı, geçen yılki genel kurul tutanağında vergi ve muhasebe müdürünün konunun gündemde olduğu ve yönetime bilgi verileceğini açıklaması nedeniyle oluşan beklenti, ayrıca hisse sayısı az olan ve pöip bulunan yonga hissesinin de 1 e 79 bedelsiz verdiğinde fiyatının 1 e 11 kat artması nedeniyle araştırmalarım neticesinde dikkatimi yeni çeken bir hisse olan ybtas tan burada bahsetmem ve 1 e 1370 bedelsiz oranı olması bunun 100 verse veya 500 kat bedelsiz açıklasa mesela fiyatı kaça katlar, bunu kimse tahmin edemez, ayrıca bu hisse zaten 10 e 20 ye katlamış fiyatlarda değil ki hisse pazarlama yapılsın. Hisse pazarlaması yapılan hisse fiyatını önce 10 a 15 e katlar sonra pazarlama olur, bunu borsada olan hemen hemen herkes bilir. Bazen bile bile yakalanırsınız bu tür hisselere, bu da nasiptir artık. Ybtas hissesinin bahsinin geçmesi buraya gelen ky arkadaşların ufkunu açmak için geçen bir hisse ismi ayrıca kendimde olmayan hisseyi bahsetmem 20 nin üzerinde bendede var. Artı olarak 20 civarı daha almak için bekliyorum nasipse, Bu hisseyi bedelsiz açıklaması yapması ve 10 üzerinde katlamasını beklediğim için aldım, daha üstü olursada nasip bu sene bedelsiz açıklama olursa ne güzel olmassa ne zaman açıklarsa artık nasip , yine poip te bulunan sodsn 1 e 1,5 bedelsiz açıkladı fiyatı 10 dan 15 gitti . Bu işler sabır ve nasip meselesi bazı arkadaşlar yıllardır bedelsiz ihtimali olan kağıtlarda bekliyor bir ihtimal diye, ben borsada kimseye al, tut ,sat demem buraya gelmiş merak ediyor arkadaşlar bir hisse 7 binden 300 bine nasıl gitmiş neler olmuş diye elinde olan 10- 20 bin ile hisse arıyor çoğuda ana parasından zararda bunu kurtarma derdinde böyle bir konu geçti. Herkes kendi hissesini kendi alır, ama sohbet bazlı hisse adları geçtiği zaman hemen terslemenin bir anlamı yok, ıskur için geçen yıl benim,kadar uğraşan arkadaş yoktur attığım tatışmalar, mail, tel konuşmalarımın ne kadar olduğunu bilseniz şaşarsınız. Neyse uzatmaya gerek yok herkese hayırlı kazançlar sabır ve nasip ile
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil, yatırımlarınız için uzmanlara danışın, yazma işine ara versem burada iyi olacak galiba
Bir de bana ne kim ne almış ne satmış, hayırlı günler bol kazançlar
Son düzenleme : Yakamozz; 30-01-2020 saat: 12:49.
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri