Sayfa 277/996 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bir parasal genisleme ile konu kapanir.
    Tablo daha ağırlaşırsa konu epey çetrefilli hale gelecektir. Bir Lübnan ya da Şili durumuna gelebilir işler.. sokak tarafı olmasa da en azından finans ve ekonomi tarafı..
    ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    londradan selamlar….

burada durum agirlasmaya basladi insanlar hep icerde….underground ve otobus seferlerini sinirlanidrmaya ve sayisini azaltmaya basladilar….20000 askeri u.k nin tamamina yardim amacli salacaklar...merkez bankasi para basip dagitmayi dusndugunu bile soyledi….ev sahipleri kiracilari evden cikaramiyacak hukumet kanun cikardi..ev sahiplerinin mortgage odemelrinide 3 ayligina durdurdular…. toplamda £350 milyar poundluk yardim ve kredi paketi acikladi…(sadece isverenlere)…kirada kalanlarin kiralarini odeme gibi durumlarida var ama daha aciklamadilar....marketlerde et,sut ,yumurta, un, tuvalet kagidi cok zor bulunmya basladi….2-3 gundur mahalle bakkalrina kadar heryerde kuyruklar vardi millet deli gibi stok yapiyo...parasetemol ve ibufren bulunmuyor….onumuzdeki gunlerde londrayi tamamen kapatma durumlari var....
    bunlari neden yasmak istedime gelince….
    elin kucucuk polonyasi bile 52 milyar dolarlik destek paketi acikladi…. bizimkiler 15 milyar dolarlik ne oldugu belirsiz bi destek paketi….insanlarin karantinadayken parasi varmi acmi tokmu faturalari ne olacak hicbisey yok....
    gercektn cok uzuluyorum yazik bizim insanlarimiza….

bizimkiler Allahlık oldu herkes başının çaresine baksın olacak gibi yakında..

3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Dolar/TL > 6.50

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Yakında 1 $ =1 Euro olacak az kaldı ha gayret..

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Altın olduğu yerde duran bir metaa dır.

Her şey altına bağıl, değer kaybediyor..

Milyonlar, "o" na "yanlış" sın dedi , "o" inat etti..

İşte netice..

Türkiye senin le gurur duyuyor..

7.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Tablo daha ağırlaşırsa konu epey çetrefilli hale gelecektir. Bir Lübnan ya da Şili durumuna gelebilir işler.. sokak tarafı olmasa da en azından finans ve ekonomi tarafı..
    Tarafsız olarak bakıyorum, rakamların ışığında..

Atlatırız ..

ama zaten kaybetmişiz..

Sayfa 277/996 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •