Sayfa 277/1000 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Bankalara satış gelecek olsa bile Pala Bim, Ereğli, Krdmd, Aselsan gibi hisselerle endeksi tutacaktır.
    Dow açıklanması beklenen teşviğin miktarını beğenmezse bizim palabademe büyük tokat atmış olur...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    spek karar vermişse mb kararı önemsiz. bana göre kararlı
    MB kararı çok önemli.
    yabancının gelip gelmemesi açısından da borsanın sonraki adımı açısından da.
    strateji çizmek ona göre alternatifleri değerlendirip aksiyon almak önemli.
    haftalardır yazıyoruz borsa gidecek, dönüm noktaları kırılma anları şuralar diye.
    bu fikrime en azından objektif bakıp deneyenler kazandı.
    ben olaya bu gözle bakıyorum, yoksa buradaki çoğunun yaptığı gibi günlük tırtıklama yaparım bugün kazanırım yarın kaybederim.
    sözüm meclisten dışarı, VİX nedir DXY nedir nasıl korelasyon var Amerika para basarsa ne olur abd tahvilleri düşerse neresi gider bilmeyen hala bir sürü insan vardır burada...

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    sağa sola ateş edeceğine vak vak al.. 4.28
    mepet ve alarko out vak vak in..
    Sayın savasC, Vak Vak 2 ay önce alındı %40 getirisi var. Borsada algılar öyle bir bozuldu ki beğenilmiyor.
    Bu arada Avgyo çok geniş marj arasında gidip geliyor. Toplama mı dağıtma mı?

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    MB kararı çok önemli.
    yabancının gelip gelmemesi açısından da borsanın sonraki adımı açısından da.
    strateji çizmek ona göre alternatifleri değerlendirip aksiyon almak önemli.
    haftalardır yazıyoruz borsa gidecek, dönüm noktaları kırılma anları şuralar diye.
    bu fikrime en azından objektif bakıp deneyenler kazandı.
    ben olaya bu gözle bakıyorum, yoksa buradaki çoğunun yaptığı gibi günlük tırtıklama yaparım bugün kazanırım yarın kaybederim.
    sözüm meclisten dışarı, VİX nedir DXY nedir nasıl korelasyon var Amerika para basarsa ne olur abd tahvilleri düşerse neresi gider bilmeyen hala bir sürü insan vardır burada...
    yabancı gelmese de gidecek. bir borsa gitmiyorsa spek satıyor diye gitmeyebilir aynı zamanda. ya spek satmaktan vazgecerse? - ki vazgeçti bana göre.. 110 binden buraya yabancı satışında geldik %53den %47ye düştü yabancı
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

5. benim şortlar kapandı. flat izlemedeyim

6. Cool

Endeks de hafif bi burukluk var gibi.Boğalar mı yoruldu bilemedim.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Ayılar 15.00 gibi uyanır.

+15.000 puan olmuş son dipten, o kadar dedik ettik uyardık öngördük paylaştık kâr aldık üleştik hatta 133X-134X next mıknatıs diye bile şeettik yaani dear hisse.net

Sayfa 277/1000 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •