Sayfa 277/531 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Merhaba sevgili koçari abim,
    Konu burada bu başlıkta başladı ise halimizi burada ifade etmek elzem oldu. Başlığının formatına uygun mu dersen. O kadar iltimas geçersin diye düşündüm.
    Dm de dediğin gibi cezalı olsam yazamaman gerek.
    Zaten Sevgili Medwig te o kadar sığ bir insan değil. Zaten ne demek istediğimi o da anladı ama haklı olarak, forum otoritesi olarak yani tepkisini vermesi de gayet doğal...
    Aslında O 'nunda benim ne demek istediğimi anladığını düşünüyor, ve haklı olarak güzel Türkçemizi kıvrak bir şekilde kullanan benimde bir tık ayıp ettiğim konusunda hak veriyorum. Haklısınız Medwig, aslında ben bir durum tesbiti yapmıştım, bir tık daha naif kelime bulabilir miydim?
    Elbette olabilirdi. Dediğim gibi aslında o bir durum tesbiti idi. Neyse... Bu durumun zaman zaman forumda yaşandığını gördüm. Sezar ın hakkını sezara teslim etmek konusunda bir beis yok.

Gelelim nerede bu kaçak sorusuna?
    Çünkü bu seferde Sevgili Medwig töhmet altında kalıyor. Demoklesin kılıcı gibi başımızda duran kılıçla benim boynuma vurmadı kılıcını. Adamın arkasından konuşmayalım. Benim mazeretim başka. 3-4 gün önceden annemin kalbiyle ilgili şikayetleri vardı. Ara ara göğüs ağrısı şikayetleri oluyordu. Bende zaman geçirmeyeyim diye annemi hastaneye götüreyim dedim. Ardından tetkikler, tahliller ve sonuç anjio kararı aldı doktorlarımız. bir kaç gündür hastane telaşı ve günün getirdiği yoğunluk ve aynı zamanda hastane ortamı biraz yorgunluk yaptı. Dinlenme moduna aldım kendimi. Annem de çok şükür sağlıklı bir şekilde atlattı sorununu 2 tane takviye stent yapıldı. Durum iyi. Çok şükür.

Sevgiler saygılar
    Not: Öptüm
    Geçmiş olsun
    Allah şifa versin sayın selimtogrul

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Çok geçmiş olsun Selim...

Annene acil şifalar diler, ellerinden öperim...

Borsanın tadı yok zaten, istediğin kadar dinleyebilirisin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Güvenli alım miktarı nedir, ne kadardır?

Hisseleri kademeli olarak takip ediyorsanız gördüğünüz alışık olduğunuz 1 kademe de yazılı olan miktar makul alım miktarıdır

daha fazlası göze çarpar, ya peyder pey alınmalı yada farklı kurumlarda hesaplarınız olmalı.

Rahmetli Yaşar ERDİNÇ hoca günlük hacmin %1 'i diyordu diye hatırlıyorum...

Benim gözlemim de seninle aynı...

Anında satabileceğin miktardan fazlası her zaman sıkıntıdır...

Bu da ortalama bir kademede alıcı tarafındaki miktardır...

Tecrübeyle sabittir...
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Güvenli alım miktarı nedir, ne kadardır?

Hissleri kademeli olarak takip ediyorsaanız gördüğünüz aalışık oldıuğunuz 1 kademe de yazılı olan miktar makul alım miktarıdır

daha fazlası göze çarpar, ya peyder pey allınmalı yada farklı kurumlarda hesaplarınız olmalı.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Rahmetli Yaşar ERDİNÇ hoca günlük hacmin %1 'i diyordu diye hatırlıyorum...

Benim gözlemim de seninle aynı...

Anında satabileceğin miktardan fazlası her zaman sıkıntıdır...

Bu da ortalama bir kademede alıcı tarafındaki miktardır...

Tecrübeyle sabittir...
    Yaşar hocanın dediği oranı hatırlamıyorum ama hisslerde tek tek güvenli alım miktarları yazıyordu
    çok cüzi rakamlardı abi.

6. Bakır fiyatları yukarı gittikçe
    sarky'da dur durak bilmeden gidiyor.

7. AKSA kahveyi ısmarlamış. Yukarıda geçen ay gördüğü yüksek 18.54 , özellikle mavi trend 19 seviyeleri takip edilebilir üzeri kapanışlar hoş olur.
    Aşağıda yeşil trend 16.40 civarı önemli kırılırsa kırmızı hatta siyah trende sarkmalar yapabilir.
    Uzun vadede sıkıntı olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,058
    Sevgili abilerim, alyel ablam hepinize içten teşekkür ederim. Sağolun
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 277/531 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •