Sayfa 277/302 İlkİlk ... 177227267275276277278279287 ... SonSon
Arama sonucu : 2416 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by bigpoint Yazıyı Oku
    Nam-ı diğer GRANDMASTER, çiziklerin efendisi BIGMASTER, buradaysan üç kere tıkla. Seni yalancı çıkarmamak için 45 e değdi çekildi yine. Sen çizdikten sonra arda kapı gönderiyor sanki. Nasıl haraketler bekliyorsun devamında
    öncelikle herkeze bol kazançlar, kahve falı gibi yine birşeyler sallayayım şansım varsa tuttururum, 45 e kadar bir yükseliş olacağını buradan bir miktar geri çekilme olacağını yazmıştım , bu geri çekilmenin kırmızı çizgiye kadar 40 civarlarına kadar olacağını düşünüyorum sonrası daha ciddi yükselişler beklemekteyim,

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    34.75 ciddi bir drenç var burada bayağı zorlansada gecer diye düşünüyorum
    buradaki falımda ıyı tutmuş

3.  Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    İnişlere çıkışlara çok takılmıyorum artık. 42 yi geçmeden de çok ümitlenmiyorum.
    42-42.5 aralığında yine zorlanıyor. Haber desteği de burayı geçmesine yetmedi gibi duruyor. Yatın ve perşembe önemli.
    Bir kaç gün 42 üzerinde kalabilirse 51-52 e doğru bir atak yapacağını düşünüyorum.
    Fonlar iyi mal topladı. Boşuna toplamamışlardır heralde.
    Ufak tefek iniş çıkışlar olacaktır, Kimseyi etkilemek istemem ancak sıralı hedefler 52-65-100. Çok bekletti, umarım bu kadar bekletmesinin karşılığını görürüz.

4. Bugün neredeyse tavandan yaraya dönmesini bir şekilde açıklayabilirim. Ama olur da yarın kırmızı yakarsa kendimi ikna etmek için biraz uğraşmam gerekecek 😀

5.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    öncelikle herkeze bol kazançlar, kahve falı gibi yine birşeyler sallayayım şansım varsa tuttururum, 45 e kadar bir yükseliş olacağını buradan bir miktar geri çekilme olacağını yazmıştım , bu geri çekilmenin kırmızı çizgiye kadar 40 civarlarına kadar olacağını düşünüyorum sonrası daha ciddi yükselişler beklemekteyim,
    35' e kadar geri dönüş olacağını yazmıştınız sanırım. 45 olayı ise grafiğiniz üzerinde gözüküyor. Sadece grafik yerine bir kaç açıklayıcı bilgi yazarsanız ilerki bilgilendirmeleriniz bizim için daha iyi olur üstadım.

Selamlar.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    35' e kadar geri dönüş olacağını yazmıştınız sanırım. 45 olayı ise grafiğiniz üzerinde gözüküyor. Sadece grafik yerine bir kaç açıklayıcı bilgi yazarsanız ilerki bilgilendirmeleriniz bizim için daha iyi olur üstadım.

Selamlar.
    Hocam, hisse 32 civarında ıken 40 hedef vermiştim bu hedefi gördük oradan 35 e ineriz dedim tam tutmadı 36,42 görüldü buradanda 45 hedefini verdim ve gerçekleşti şimdide tekrar 40 civarına düşeceğini yazdım inşallah mahçup olmam,. doğrusu sizin ne demek istediğinizi anlamadım nasıl bir açıklayıcı bilgi yazayım grafikte gördüğüm olabileceğini tahmin ettiklerimi paylaştım tekrar 45 geçildiğinde yükseliş devam eder diyorum ha 45 ı biraz geçtiğinde tekrar 40--41 aralığına bir geri çekilme olabilirmi bilmiyorum[bir ihtimal olabilir] umarım yardımcı olabilmişimdir grafik haricinde fazla bilgim olduğunuda sanmıyorum şansın açık olsun
    Son düzenleme : bigmaster; 17-12-2024 saat: 23:24.

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Hocam, hisse 32 civarında ıken 40 hedef vermiştim bu hedefi gördük oradan 35 e ineriz dedim tam tutmadı 36,42 görüldü buradanda 45 hedefini verdim ve gerçekleşti şimdide tekrar 40 civarına düşeceğini yazdım inşallah mahçup olmam,. doğrusu sizin ne demek istediğinizi anlamadım nasıl bir açıklayıcı bilgi yazayım grafikte gördüğüm olabileceğini tahmin ettiklerimi paylaştım tekrar 45 geçildiğinde yükseliş devam eder diyorum ha 45 ı biraz geçtiğinde tekrar 40--41 aralığına bir geri çekilme olabilirmi bilmiyorum[bir ihtimal olabilir] umarım yardımcı olabilmişimdir grafik haricinde fazla bilgim olduğunuda sanmıyorum şansın açık olsun
    Big misin grand misin bilemiyorum ama hakikaten büyük bir master olduğunuz belli. 40 civarına kadar bugün çekileceğini de bildiniz. Bir daha attığınız mesajlarınızı çok dikkate almak lazım. Bu arada ben dahil grafiklerden çok anlamayan kişilerin de olduğunu düşünüyorum. Attığınız grafiklerinizin altına projeksiyonunuzu kısaca tarif etme şansınız var mı ? Mesela 45 geçilirse nerede bir sat dalgası daha gelir ?

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    bundan sonraki hareketin daire içinede kırmızı çizgi ile belirttiğim şekilde oluşabileceğni düşünüyorum,

Sayfa 277/302 İlkİlk ... 177227267275276277278279287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •