Sayfa 277/333 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **kap var ama eksik (pladis ve diğerleri için açıklama zorunluluğu yok belki de) ...aniden istifa etmiş ise, diğer yerlerden de ayrılma ihtimali çok yüksektir...
    ayrılsın....sorun nedir...gelmeden önce de o yok idi zaten..ülkeri bu gunlere getiren murat bey..o da işinin başında...

**belki de bugünkü düşüş bu nedenledir.?...YILDIZ HOLDİNG yönetim kuruluna seçilmiş biri, aniden istifa etmesi ''"Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu'' diyen şairden daha güçlü olsa gerek...

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    -kötü havada dikkat çek,
    -iyi havada kafasına çak...
    Kuvvetle muhtemeldir..Peki o zaman size şunu sorayım..Üker niye "Down Trend" eğiliminde..Yönetim resmi açıklamalarında "Geçen yıldan daha iyi bir 4.Çeyrek ve yıl sonu Bilançosu" açıklayacağız derken...???

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **belki de bugünkü düşüş bu nedenledir.?...YILDIZ HOLDİNG yönetim kuruluna seçilmiş biri, aniden istifa etmesi ''"Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu'' diyen şairden daha güçlü olsa gerek...
    Tek düşen ülker mi?

Diğerlerinden bir sebep aramayıp ülker de aramandaki sebep nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Kuvvetle muhtemeldir..Peki o zaman size şunu sorayım..Üker niye "Down Trend" eğiliminde..Yönetim resmi açıklamalarında "Geçen yıldan daha iyi bir 4.Çeyrek ve yıl sonu Bilançosu" açıklayacağız derken...???
    Ona sorda... O neyi bilebildi ki bunu bilsin.. Bildiği tek bir şey getirebilir misiniz.

Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    --dilin kemiği yok...akıl var, mantık var...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --dilin kemiği yok...akıl var, mantık var...
    Kakao fiyatları diyecekti a diyemedi...

8. arkadaşlar ft2 bu konularda çok bilgili olsa kendi başına gelenler gelmezdi..

yani yaptığı tek şey amansızca olumsuz yorum yapmak. Ülkeri nerden sattğı ne aldığı belli....aldığı yerde başına gelenler ortada....

Sayfa 277/333 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •