Sayfa 277/760 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. bu gün ekside iken bir ara açıktan almak aklıma geldiyse de cesaret edemedim....geçen günlerde derinliğe bakıldığında çok sığ idi..bu gün böyle mi bilmiyorum ?? sığ olmazsa bu tür günlerde insan açıktan almak ister...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Valla arkadaşlar hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem de Zi̇raattan 87 e kadar çıkaran bendim pişman oldum 22 k aldım şimdi hacim gitti .yükseltmek gibi bir amaçları yok anladığım kadarı ile bir de çok sığ tahta satamıyorum valla kötü oldu bekliycem mecbur

3.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem de Zi̇raattan 87 e kadar çıkaran bendim pişman oldum 22 k aldım şimdi hacim gitti .yükseltmek gibi bir amaçları yok anladığım kadarı ile bir de çok sığ tahta satamıyorum valla kötü oldu bekliycem mecbur
    işte sığ olması çok sıkıntı...satmak isteyince sıkıntı oluyor...umarım hisse güzel çıkış yapar...herkes kazanır bundan...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Sattım çıktım size bol kazançlar kot sayıyo bu kağıttakiler ben aldım hacim gitti sattım hacim geldi.sahipli tahta

5.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Sattım çıktım size bol kazançlar kot sayıyo bu kağıttakiler ben aldım hacim gitti sattım hacim geldi.sahipli tahta
    kar yapabildin mi bari dostum ?? hani bu kadar zahmet ettin ...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kar yapabildin mi bari dostum ?? hani bu kadar zahmet ettin ...
    Yok dostum 4 kuruş zararına verdim.dgate çok düşmüş ona daldım

7.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Yok dostum 4 kuruş zararına verdim.dgate çok düşmüş ona daldım
    kazanmak kime nasip olur gerçekten de belli olmuyor....o kadar çabaladınız hisseye zirveyi de gösterdiniz ama kendiniz kazanamadınız.. elinde bulunduran arkadaşlar muhakak sana teşekür edeceklerdir...yolun da açık olsun dostum ..ben sana başarılar diliyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    citi girdi inceden, iş alımda başı çekiyor
    Alan satanları paylaşabilirmisiniz Teşekkürler

Sayfa 277/760 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •