bu gün ekside iken bir ara açıktan almak aklıma geldiyse de cesaret edemedim....geçen günlerde derinliğe bakıldığında çok sığ idi..bu gün böyle mi bilmiyorum ?? sığ olmazsa bu tür günlerde insan açıktan almak ister...
bu gün ekside iken bir ara açıktan almak aklıma geldiyse de cesaret edemedim....geçen günlerde derinliğe bakıldığında çok sığ idi..bu gün böyle mi bilmiyorum ?? sığ olmazsa bu tür günlerde insan açıktan almak ister...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Valla arkadaşlar hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem de Zi̇raattan 87 e kadar çıkaran bendim pişman oldum 22 k aldım şimdi hacim gitti .yükseltmek gibi bir amaçları yok anladığım kadarı ile bir de çok sığ tahta satamıyorum valla kötü oldu bekliycem mecbur
Sattım çıktım size bol kazançlar kot sayıyo bu kağıttakiler ben aldım hacim gitti sattım hacim geldi.sahipli tahta
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri