Originally Posted by
Denizdenizli61
Sayın Amateur, benim hissede canıma sıkan tek konu. Önen'in benim hissemin değeri bu değil 15 milyonluk en fazla 500 bin lot alacağım deyip yaklaşık 90 bin lot alması ve 11 kasımdan sonra alım yapmaması.
İşin daha ilginç olanı benim hissenin değeri bu değil dediği fiyatın altında olması. Ve bu durumda bile alım yapılmaması.
Bunun ilginç ve açıklanmaya muhtaç olduğunu ben de daha önce yazmıştım. Belirttiğiniz gibi, 19-20'ye kadar düştü, yine hisse alımı olmadı. Hiçbir açıklama yapmaya da ihtiyaç duymuyorlar.
Patron, Dardanel'in 40. kuruluş günü olan 17 Nisan'da Dudullu'da ek fabrika açacağız diye açıklamıştı. Açıldı mı, açılmadı mı, tek açıklama yok.
Daha önce, Yunanistan'ın "en büyük balık üreticisini" satın almak için görüşmeler yapmak için oraya bir heyet gönderse açıklama yapıyordu, 4-5 aydır çıt yok. Sağdan soldan bazı şeyler duyuyoruz.
Yıldız Pazar'a çıkmışsın, birkaç güzel açıklamayla yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekebilir, gözüne girebilirsin; ama tam bir sessizlik...
Fiyatın düşük seyretmesinin işlerine geldiği çok açık.
"Patron hissesi" dedikleri bu olsa gerek...
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri