Arkadaslar son donemde gerek ulke gundeminde (ekonomi konusunda) gerek borsada neye milli yerli unvani atfettilerse hepsi fos cikti insani yerliden milliden soguttular
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar son donemde gerek ulke gundeminde (ekonomi konusunda) gerek borsada neye milli yerli unvani atfettilerse hepsi fos cikti insani yerliden milliden soguttular
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sildiğin yere koydum istiyorsan eğil al ordan şerefliciğim yok istemiyorsan gel sokayım tekerine
bence mıçtı yine...unutma 58(arada kademe yokdu ve hiç yokmuş hatta hiç olmayacakmış gibi aldı verdiler)64 aldın verdin biribinize sapladınız.işte senin bu hallerine pek bir halleniyorum.
sayın forum üyeleri bir kaç haftadır yazıyorum,borsada gördüğümüz göreceğimiz belkide en şerrrefli tezgahlardan birindeyiz diye düşünüyorum ve buna göre burdayım yatırım tavsiyesi filan değildir.hepinize iyi akşamlar diliyorum sağlıcakla kalın.
Moodys in not ayarı bankalardan çıkışlara sebep olabilir
çıkanlardan bazıları bize teşrif edebilir ,neden olmasın tlman zirveden %50 uzakta
Halka ırz olduğundan beri hep hayaller. Öyle olursa böyle olur. Spek istemediği sürece hiç bir şey olmaz. Iyi ayarladilar milleti yazıklar olsun.
İnşallah bugün yarın eli kulağında.. Tabi ki temenni.. Yoksa her hangi bir bilgi filan değil
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mıllı semsıye yemıs arkadaslarım nerlerdsınız yarın cuma bakalım ne olcak cok canımı yaktı cokkk
Temettüye kadar gel gitler devam eder bence. Kolay kolay götürecekler gibi de durmuyor. Kısa ve orta vadede bilinmez ama uzun vadede bir şeyler olabilir. Tahta sahipsiz ama yazık ediyorlar. Tahta yapıcı dün hissedeydi bugün sadece izlemekle yetindi. Halen güven vermeyen bir yapısı var bence. Mako taktiği(çomak) başarı sağlayabilir ama :-)
Yer İmleri