Sayfa 278/1006 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    yıllık %12 ile kredi verirse daha ucuz kaynak bulması lazım bankanın.
    ucuz kaynak biz mi olacağız yoksa kardan mı fedakarlık edilecek !!

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ucuz kaynak biz mi olacağız yoksa kardan mı fedakarlık edilecek !!
    önemli olan kaynağı bulmak, kaynağın maliyeti 2.sırada..

syg,

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    önemli olan kaynağı bulmak, kaynağın maliyeti 2.sırada..

syg,
    kaynağı bulmak için öncelikle bulmak istedikleri kaynağa iyi davranmak sevgi göstermeleri lazım diye düşünüyorum (sevgi=yüksek oran) ! bakalım önümüzdeki günlerde oranların seyrinden anlarız durumu !

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kaynağı bulmak için öncelikle bulmak istedikleri kaynağa iyi davranmak sevgi göstermeleri lazım diye düşünüyorum (sevgi=yüksek oran) ! bakalım önümüzdeki günlerde oranların seyrinden anlarız durumu !
    Tl de kalıp hala umut beslemenizi takdire şayan buluyorum hakkınızda en iyisi olsun.. İlgilenen olursa Burgan da zannederim hoş geldin faizi olarak güldüren diye bir hesapları varmış , vadesiz ,2 Bin Tl boşta kalmak şartıyla 400 Bine kadar 14.60 veriyormuş.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tl de kalıp hala umut beslemenizi takdire şayan buluyorum hakkınızda en iyisi olsun.. İlgilenen olursa Burgan da zannederim hoş geldin faizi olarak güldüren diye bir hesapları varmış , vadesiz ,2 Bin Tl boşta kalmak şartıyla 400 Bine kadar 14.60 veriyormuş.
    şu an dolara geçmek de riskli.
    faiz artışı olursa çok kötü zarar yazılabilir.
    yatırım tavsiyesi değildir.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    Zaten bu saate kadar bekleyen için battı balık yan gider , yapacak fazla bir şey yok sadece her şey iyi olacak deyip beklemesi gerekecek.

7. aynen öyle...şu anda mevcut pozisyonu bozmamak lazım bence...ytd

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    bugün hazinenin yaptığı açıklamaya bakarsak abidik gubidik işlerin asla olmayacağını dünyaya açık ekonominin korunacağını hatta daha da liberal hale geleceği vurgusu yapıldı ! eğer bu ülkede yaşıyorsak yetkili kurumların sözlerine itibar etmek zorundayız ! yani dolar faiz enflasyon kendi doğal akışında yön bulmaya devam edecek benim bu açıklamadan anladığım bu ! dolayısıyla faizi arttırmadan enflasyonu indirmek istiyorsak bize döviz akması yatırım lazım ! bu olmayacaksa ve üstüne faiz inecekse dolar yükselecek ! yükselen dolar enflasyonu besleyecek ! bu döngünün hangisini bizi yönetenler tercih edecekse veya hangi senaryo gerçekleşecekse yatırımcı nerede mevzi almışsa kaderine razı olacak ! eğer yüksek kur düşük faiz yüksek büyüme yüksek enflasyon tercih sebebi ise biz tl de kalanlar sucuk oluruz ! söylediklerim tamamen kendi düşüncemdir yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz !

Sayfa 278/1006 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •