Sayfa 278/1527 İlkİlk ... 1782282682762772782792802883283787781278 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Evet ipekte pes şimdi kozal onuda boklayim sıra kozaa ya gelecek fazla zorlamamâk lazım gerek yok
    Ah hocam ah 2 gündür parsna bakınıodum hatta yazdım da burada parsncı bulamadım görüş alacak, elim varmadı bugn hisse %12 verdi, ölün mü öldürün mü yarın sasayı izlicem, deniz hocam direnci paylaştı, üstünde kalırsa girecem s.kcm ipeini kozasını, hisse eylül değerinde sayılır dip yapıp çıktı diye sevinioz. Çok ümitliydim ama mahkeme fason çıktı satış matış çok zor sahibi belli deil..

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Bu endekste kozalaklar haric ne alsan gider. Gunu en yukseginden kapatti. Kcholde en yukseginden kapatti. Muhtemelen yarin endeks yine bu muma gore yesil kapatacak yani kozalaklar eksi olacak gibi. Umarim 6.976.94 alti kapanis olmaz yoksa 6.51 falan tutmaz bu sefer.
    Deniz bey bu adamlar bu hisseye para kazanmak için girmedi sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    PETKM
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kafasına vuracaklar ordan. Bak ordan yabancı alıyorsa o direnci yabancı ile kırarlarsa artır lotunu
    Yarın açılışa veya sonrasında 5.80-5.82den yüzde 90 malı yollayıp, geri gelmesini bekleyecem inşallah. Bollinger üst banda tecavüz etti adeta. Biraz dinlenmeli. İkinci durum olursa yani 5.83 ten hala sağlam alıyorsa yabancı tekrar girerim denizin söylediği gibi. Özelden yazanlar oluyor. Takibim bu grafik şu an.

Sent from my iPhone

4. denizbey vaktiniz olursa ekgyo günlük yorum yapabilir misiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    PARSN
    5,80 lere gelsede alsak atsak kenara
     Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Ah hocam ah 2 gündür parsna bakınıodum hatta yazdım da burada parsncı bulamadım görüş alacak, elim varmadı bugn hisse %12 verdi, ölün mü öldürün mü yarın sasayı izlicem, deniz hocam direnci paylaştı, üstünde kalırsa girecem s.kcm ipeini kozasını, hisse eylül değerinde sayılır dip yapıp çıktı diye sevinioz. Çok ümitliydim ama mahkeme fason çıktı satış matış çok zor sahibi belli deil..
    Siz ustat arama yapmayinca bulamazsiniz tabi

6. Parsanda mal cikisi bitmedi patronun hele bitsin bende dalacam

7.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Yarın açılışa veya sonrasında 5.80-5.82den yüzde 90 malı yollayıp, geri gelmesini bekleyecem inşallah. Bollinger üst banda tecavüz etti adeta. Biraz dinlenmeli. İkinci durum olursa yani 5.83 ten hala sağlam alıyorsa yabancı tekrar girerim denizin söylediği gibi. Özelden yazanlar oluyor. Takibim bu grafik şu an.

Sent from my iPhone
    Yalniz pastasi takasi iyi.
    Kar cebe yap biraz .
    Ama gidecek yolu var gorunuyor da endeksin ilerde olasi duzeltmesi icin kar cebe yapilmali. Yoksa bu takas petkm i goturur daha

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Siz ustat arama yapmayinca bulamazsiniz tabi
    Ah abi bunu gördüm de dikkatimi çekti zaten her sayfayı okuyorum her gün, temeline ait bilgi edinemedim..

Sayfa 278/1527 İlkİlk ... 1782282682762772782792802883283787781278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •