Naten e robotu kuruyor tahtada kendide kazanamiyor , Esenboga ve Magen de lotlar cok fazla biri alip goturebiliyor bu tahtada kurus hesabi yapiyor , piyasa ve trend yil sonu para borsaya akiyor emmi hala eski tas eski hamam git gel git gel , islem hacmi hic inandirici deildi al ver alver , kardeslerin tahtalarini supurduler resmen tavan boz geri gel yeniden tavan , Magen in yapacagi belli idi uzun zamandir gruplar pozisyon aliyolardi iki tahtada belli etmisti , bu robot kurdugu icin tahta yi anlamakta zorluk cekiyor ne yapacagi belli deil , kendi haline biraksa uzayda solugu alir ama birakmiyor , benim kafami kurcalayan soru isareti cozemedigim bir konu var aslinda her kes cozerde ben yine sorayim Naten Halka arzda 12 Milyon lot halka arz oldu bunun 4 milyon lotu nu Sirket buyuk ortagi yani Sahibi satti diger 8 Milyon lotta sirket 25 den 33 Milyon sermaye artirken bu artistan 8 Milyon lotu halka arz etti . Gecen de sirket buyuk patron sirket degeri dusuk diyerek yaklasik 1 Milyon 850 bin lot bir yil boyunca geri topladigi sirketin geri alim hissesini ben satin aldim dedi.Yani 2019 da halka arzda 4 milyon satiyor 2022 de yaklasik yarisini piyasan geri aldim diyor ..ne diyebilriz ancak iyi hayirli olsun , yatirim tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Yer İmleri