Sayfa 278/673 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. piyasadaki tüm malı toplasam bu hale gelmem mümkün değil kardeşim...acayip aç gözlü adamlar.. ulen bu saatten sonra daha ne uğraşıyon mal toplamakla mal sende ucu bizde..neden korkup satacağız uyuz herif..

Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    piyasadaki tüm malı toplasam bu hale gelmem mümkün değil kardeşim...acayip aç gözlü adamlar.. ulen bu saatten sonra daha ne uğraşıyon mal toplamakla mal sende ucu bizde..neden korkup satacağız uyuz herif..
    Aynen, dolaşımda kalmış hepi topu 3,5 milyon lot yani yüzde 93 ü toplamışlar,

100 milyon euro ya satsalar düz hesap 600 trilyon eder, bunun yıllık faizi düz hesap 150 trilyon yapar
    Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Devre kesmesin diye sindire sindire gidiyor gaza 2 seans basacak herhalde.

4. En geç yarın saatlik grafikte bir kopma daha yaşayacağız

5. yarın artık elimizde mi yoksa tavanda mı patlayacak...

6. Bende bıktım sattım bunda ekmek yok 47000 bin kim aldıysa patron hayırlı olsun mal sende artık

7. Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
    Halk yatırım benim unutma ya bata ya cıka senin soyadın celikse benimki arslan kurul kaydına aldırcem gerekirse hisseleri o kasadaki gecmiş yıl karlarını beraber bölüşcez avni çelik
     Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    Polen vardı o da benzer kelimeler kullanmıştı karına sattı ama o da pes etmişti..belki de yeterli bulmuştu...
    Ben demedim mi bu kadar kesin sert konuşmayalım yarın ne olacağı belli olmaz şimdi yarın ki hareket kesin yukarı..Mnbb kardeşim sana da hayırlı kazançlar

8. Bugün şöyle bir kafayı çıkardı 3.96'yı gösterdiler haber gelmeyecek diye tekrar geri çektiler...

Sayfa 278/673 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •