piyasadaki tüm malı toplasam bu hale gelmem mümkün değil kardeşim...acayip aç gözlü adamlar.. ulen bu saatten sonra daha ne uğraşıyon mal toplamakla mal sende ucu bizde..neden korkup satacağız uyuz herif..
piyasadaki tüm malı toplasam bu hale gelmem mümkün değil kardeşim...acayip aç gözlü adamlar.. ulen bu saatten sonra daha ne uğraşıyon mal toplamakla mal sende ucu bizde..neden korkup satacağız uyuz herif..
Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Devre kesmesin diye sindire sindire gidiyor gaza 2 seans basacak herhalde.
En geç yarın saatlik grafikte bir kopma daha yaşayacağız
yarın artık elimizde mi yoksa tavanda mı patlayacak...
Bende bıktım sattım bunda ekmek yok 47000 bin kim aldıysa patron hayırlı olsun mal sende artık
Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
Halk yatırım benim unutma ya bata ya cıka senin soyadın celikse benimki arslan kurul kaydına aldırcem gerekirse hisseleri o kasadaki gecmiş yıl karlarını beraber bölüşcez avni çelik
Ben demedim mi bu kadar kesin sert konuşmayalım yarın ne olacağı belli olmaz şimdi yarın ki hareket kesin yukarı..Mnbb kardeşim sana da hayırlı kazançlar
Bugün şöyle bir kafayı çıkardı 3.96'yı gösterdiler haber gelmeyecek diye tekrar geri çektiler...
Yer İmleri