Sayfa 278/784 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimse dikkate almaz. Boşuna uğraşmayın.. ytd.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    karıncaya demişler sen bu taşıdığın suyla bu koca yangını nasıl söndürecen diye, biliyorum ama safım belli olsun demiş uşağum, sen yaz gönder, bak 3 kişi olduk bile devletide o kadar hakir görmeyin daha geçen gün sayın c.b. millete zulmedeni affetmem dedi, bakalım ne çıkacak, sen yaz kurban olduğum

2. neticede hukuki haklarımızı arıyoruz yaw, hırsızlık değil arsızlık değil uşağum. yazmazsan küserim bak ha ha haaaa

3.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    karıncaya demişler sen bu taşıdığın suyla bu koca yangını nasıl söndürecen diye, biliyorum ama safım belli olsun demiş uşağum, sen yaz gönder, bak 3 kişi olduk bile devletide o kadar hakir görmeyin daha geçen gün sayın c.b. millete zulmedeni affetmem dedi, bakalım ne çıkacak, sen yaz kurban olduğum
    Abicim ben 2006 dan beri borsadayım. Çok mektup e-mail cimer bimer yazdım.. bakıyoruz ediyoruz.. hep hikaye..

4. BORSA YÜZDE 1 ARTIDA maaşallah TAŞ GİBİ. YERİNDEN OYNAMADIIIIIIIII......... DÜŞEREKEN TAŞ PAMUK OLUYORRRRRRRRR

5. doğrusunda uşağum, eskiden spk bilmem ne fetönün elindeydi belki 10larca kişiyi defettiler kurumlardan, ben başka bir hisseyle ilgili yazmıştım geçen gün valla şirket kap a açıklama yapmak zorunda kaldı artık bu konulara bakıyor yetkililer bence bir şey kaybetmezsiniz ama herkes kendi bilir

yine zehir ettiler günümüzü, milletin yüzü gülmeye hasret kaldı bu kağıtta, ayıp yaw, şu yaptıklarını insan düşmanına yapmaz yani, 10 yıl geçmiş yarı fiyatında bile değil nasıl bir zalimlik

6.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    BORSA YÜZDE 1 ARTIDA maaşallah TAŞ GİBİ. YERİNDEN OYNAMADIIIIIIIII......... DÜŞEREKEN TAŞ PAMUK OLUYORRRRRRRRR
    Ya basacam maliyet yapacağım, yada mal mal bekleyeceğim.. güvenemiyorum, güvensem 76 ya düşürene kadar basarım maliyete.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Ya basacam maliyet yapacağım, yada mal mal bekleyeceğim.. güvenemiyorum, güvensem 76 ya düşürene kadar basarım maliyete.. ytd

Evet hocam, bende guvenemedigimden ötürü ortalama yapamıyorum.. bugün 75 üzeri kapatırız diye umut ediyorken i.ne bastı geri..

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by behzad2525 Yazıyı Oku
    Evet hocam, bende guvenemedigimden ötürü ortalama yapamıyorum.. bugün 75 üzeri kapatırız diye umut ediyorken i.ne bastı geri..

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dün hacim ölü satış vardı. Ama bugün bariz para girişi.. adamlar para girerken bile fiyatı sabit tutuyor. Ytd

Sayfa 278/784 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •