Herkes biliyor vay anasını. De, hiç kimse de 8.55 den sattığım malı kaçtan aldığımı yazmıyor nedense.![]()
Herkes biliyor vay anasını. De, hiç kimse de 8.55 den sattığım malı kaçtan aldığımı yazmıyor nedense.![]()
Sirketi komple satinca vergi karida oluyordu sanirim o da bir arti bilen arkadaslar daha iyi aydinlatir ytd
1 lot turgg hissen yok....hayalleri umutları zayıtlatan yazı koy....herkes kazansın de....iş atekse gelince hisse destek tutmak....
Senin sıkıntın ne biliyormusun....
İnsanların yıllarca mağdur olduğu turgg nin yükselmesi sende sıkıntı yarattı ...elinde hisse olsun 100 tl edebiyatı yaparsın....atekste millete verdin gazı 8 tlden kaçtın....
Yüksek ego kıskançlık tutarsızlık...
Kendini tatmin söylediklerin kendin için....insanlar için değil...
Senin amacın birtek sen kazan fazlası pek inandırıcı değil...
Nereye yükselmiş TURGG, 2015 yılı fiyatlarında. Her zamanki gibi hayal alemindesin.İnsanların yıllarca mağdur olduğu turgg nin yükselmesi sende sıkıntı yarattı ...
Ben ATEKS gibi bir hisseyi alacak adam değilim üstadım. Sırf bir dostumun ricası üzerine 60K kadarcık almıştım. Benim aldığım hissenin kademelerinde milyon lotlar olmalı. Anladın sen onu.
Maydonozcu abimin ufku açıktır. Geçmişte ezoterik alan ilan etmişti burayı.
Büyük ada ruhbanları her gün bu arsayı kutsuyorlardı. Ruslar da almaya çalışıyordu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri