Sayfa 278/897 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Herkes biliyor vay anasını. De, hiç kimse de 8.55 den sattığım malı kaçtan aldığımı yazmıyor nedense.

2. Sirketi komple satinca vergi karida oluyordu sanirim o da bir arti bilen arkadaslar daha iyi aydinlatir ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Herkes biliyor vay anasını. De, hiç kimse de 8.55 den sattığım malı kaçtan aldığımı yazmıyor nedense.

Corona dibinden...7 tl lerden aldın...12 tl muabbeti yaptın...8 tl lerden sattın ...sen sattın hergün yükseldi....15.77 tl gördü...

Seninki acemilik.....birkaç hafta bekle...% yüz fark ile satılsın...15 tl...sen sattın 8 tl...

Acemisin...

4.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Corona dibinden...7 tl lerden aldın...12 tl muabbeti yaptın...8 tl lerden sattın ...sen sattın hergün yükseldi....15.77 tl gördü...

Seninki acemilik.....birkaç hafta bekle...% yüz fark ile satılsın...15 tl...sen sattın 8 tl...

Acemisin...
    2 günde % 20 yapmışım yani. Acemiyim tabi.

Neyse, sen benden daha çok kazan üstadım. Benim parayla pulla işim olmaz. Sırf tahtayı tutmak için girdim ATEKS'e yoksa hiç işim olmaz çakallarla. Bir çok kişinin duasını aldım fena mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Keşke bu kadar kolay olsa üstadım. Proje vs o işler bitti, sektör can çekişiyor. Buradaki en iyi çözüm sayın patronun arsayı iyi bir fiyattan satıp kottan çıkması. Sadece Büyükyalı projesinden 6 milyar TL hasılat bekleyen OZKGY'nin piyasa değeri an itibariyle 1.4 milyar TL. Sahip olduğu otelleri, avm leri, her biri ayrı değerde kupon arsaları ve diğer projelerini saymıyorum bile. GYO sektörü çok zor durumda ve bu gerçek kaliteli hisselerin bile fiyatlamasına direkt etki ediyor. Herkese selam bu arada, çok kazanın inşallah.

1 lot turgg hissen yok....hayalleri umutları zayıtlatan yazı koy....herkes kazansın de....iş atekse gelince hisse destek tutmak....

Senin sıkıntın ne biliyormusun....

İnsanların yıllarca mağdur olduğu turgg nin yükselmesi sende sıkıntı yarattı ...elinde hisse olsun 100 tl edebiyatı yaparsın....atekste millete verdin gazı 8 tlden kaçtın....

Yüksek ego kıskançlık tutarsızlık...

Kendini tatmin söylediklerin kendin için....insanlar için değil...

Senin amacın birtek sen kazan fazlası pek inandırıcı değil...

6. İnsanların yıllarca mağdur olduğu turgg nin yükselmesi sende sıkıntı yarattı ...
    Nereye yükselmiş TURGG, 2015 yılı fiyatlarında. Her zamanki gibi hayal alemindesin.

Ben ATEKS gibi bir hisseyi alacak adam değilim üstadım. Sırf bir dostumun ricası üzerine 60K kadarcık almıştım. Benim aldığım hissenin kademelerinde milyon lotlar olmalı. Anladın sen onu.

Maydonozcu abimin ufku açıktır. Geçmişte ezoterik alan ilan etmişti burayı.
    Büyük ada ruhbanları her gün bu arsayı kutsuyorlardı. Ruslar da almaya çalışıyordu.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Maydonozcu abimin ufku açıktır. Geçmişte ezoterik alan ilan etmişti burayı.
    Büyük ada ruhbanları her gün bu arsayı kutsuyorlardı. Ruslar da almaya çalışıyordu.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 278/897 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •