Sayfa 278/751 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    tavan olsun
    taban olsun

herkes için hakkında hayırlısı

ama benim TL maliyet 20 TL olursa ekime olmazsa malum...
    bekliyoruz bakalım
    İşte vizyonn😂

Mayınların hepsi patlamış 13.90ve 14.05

Tekrar döşeme konusundakararsızım.
    Wasabanda yardımcı olmuyor.
    Kaldık gurbet ellerde tekbaşımıza

3.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Mayınların hepsi patlamış 13.90ve 14.05

Tekrar döşeme konusundakararsızım.
    Wasabanda yardımcı olmuyor.
    Kaldık gurbet ellerde tekbaşımıza
    Bugün birwz sakat

4. Uzun vadeli yatırım kağıdı olarak düşünüyorum. Umarım fiyatı aşağı gelir.

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bugün birwz sakat
    Boşuna dememişler hızlı koşan atın oku seyrek düşer diye)

6. Bu yükseliş dedenin hikmeti miydi yoksa denk mi geldi ben hala şüpheliyim. Maktu kar marjından nispi kar marjına dönüleceği haberi sektörle ilgili çok önemli bir gelişme. Kar marjının ne olacağı henüz açıklanmadıysa da orada hakkaniyetli bir karar çıkarsa tüm akaryakıt istasyonu işletmecileri açısından pozitif olur. Haber ve dede muhabbeti yakın zamanlarda vuku bulunca sebebin hangisi olduğunu anlamak zor. Dededen değil de kar marjıyla ilgili haberin önden fiyatlaması gibi bir sebepten bu yükseliş olduysa o zaman çok daha iyi.

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Mac fondan bugün Teknofest- İşc- Turcas %5 yakın artıda.
    Teknosa hızını aldı durmuyor enteresan. Rekabet kurumu soruşturmasının sonucu da açıklansaydı iyi olacaktı ama o açıklanasıya iş işten geçmiş olacak bu gidişle

Migros da Teknosa da bilanço sonrasında bilanço öncesi yükselişi sürdürdü. Sonuçlar beklentilerin üzerinde olunca, beklentiler alınır gerçekleşmeler satılırın ötesine geçti bu sefer. Zaten yükseldi artık durur denilen yerde yükselişler devam etti.

Tekfen biraz hayal kırıklığı oldu. İyi sonuçlara rağmen gitmedi. Orada da dün akşam basında çıkan şöyle bir haber var. Soruşturma bayadır devam ediyordu ama nihayetlenmeye doğru gidiyormuş ceza tutarları belli olmuş diyor haberde. Ancak resmi bir açıklama veya KAP'ta bir haber yok hala.

https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...ur/631086.aspx

Evet, zincir marketlerden sonra Rekabet Kurumu gübre fabrikalarına da KARTELLEŞME nedeniyle büyük cezalar kesti. Geçen hafta, 11 Ağustos 2022 tarihinde, 7 gübre fabrikasına haklarındaki suçlamaları ve kesilen cezaların miktarlarını bildiren rapor ve yazılar tebliğ edildi.

11 Ağustos’taki tebliği alan firmalar en geç 2 ayın sonunda ikinci yazılı savunmalarını yapacaklar. Rekabet Kurumu Kasım ayında EK GÖRÜŞ raporu yazacak. 2023’ün ocak ve şubat aylarında da ceza kesinleşmiş olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Bu yükseliş dedenin hikmeti miydi yoksa denk mi geldi ben hala şüpheliyim. Maktu kar marjından nispi kar marjına dönüleceği haberi sektörle ilgili çok önemli bir gelişme. Kar marjının ne olacağı henüz açıklanmadıysa da orada hakkaniyetli bir karar çıkarsa tüm akaryakıt istasyonu işletmecileri açısından pozitif olur. Haber ve dede muhabbeti yakın zamanlarda vuku bulunca sebebin hangisi olduğunu anlamak zor. Dededen değil de kar marjıyla ilgili haberin önden fiyatlaması gibi bir sebepten bu yükseliş olduysa o zaman çok daha iyi.
    İyi bir 3. çeyreği geride bırakırsak, bu fiyatlamayı Ekim gibi görürüz diye düşünüyordum. Beklentimden hızlı yükseldik..

Sayfa 278/751 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •