Sayfa 278/998 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Kafamı kurcalayan nokta. İmamoğlunun davası hâlâ bekliyor. Erken seçim kararı alındığı gün bunun cezası onanır diye bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kafamı kurcalayan nokta. İmamoğlunun davası hâlâ bekliyor. Erken seçim kararı alındığı gün bunun cezası onanır diye bekliyorum.
    İmamın oğluda ulaşıma ve suya Hökümetten fazla zam yapıp duruyor..Halk ekmek bile 8 tl oldu fırında 10 tl a.q...Sözde alt gelir grubuna ekmek çıkarıyor....Çokta si...di..Ben Muhalefet olan Recebe oy verecem

3. ibb hiç bir hizmeti zararla satmamalı siyasal islamcılar chp nin kazandığı belediyelerin hizmetlerini engellemek için ellerindeki bütün yetkileri kullanıyorlar simitçiye kredi veren milletin bankasından milletin belediyesine kredi vermesini engelledi yurt dışından ucuza kredi buldu engellediler bundan önceki chp nin saftirik genel başkanı çıkıpta bunu millete duyuramadı belediyenin büyük borcu var akıllı olmak zorundalar bu zamların sorumlusu yağmacı arap takliti yapan siyasal islamcılardır bunlar sokağın moruklarına özellikle onay veren züğürt morukların kafasına sokulmalı

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İmamın oğluda ulaşıma ve suya Hökümetten fazla zam yapıp duruyor..Halk ekmek bile 8 tl oldu fırında 10 tl a.q...Sözde alt gelir grubuna ekmek çıkarıyor....Çokta si...di..Ben Muhalefet olan Recebe oy verecem
    Abi Konya'da su parası elektrik parasının 3-4 katı geliyor. 400*1000 arası su parası geliyor. Buğday ambarı Konya'da belediye ekmeği 7-8 TL . Orası İstanbul o kadar olsun.

5. Şuan ki durumda benim oyum CHP ve onun adayına.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sen bu fiyatlara .!!!
    ekmeği alıpta ne yapacaksın.!!!
    Sendeki peynir kolleksiyonu.!!!

İle Makarna iyi gider.!!!
    500 gr. Makarna ~ 12 TL
    Suda kaynatınca ~1 kg gelir.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sen bu fiyatlara .!!!
    ekmeği alıpta ne yapacaksın.!!!
    Sendeki peynir kolleksiyonu.!!!

İle Makarna iyi gider.!!!
    500 gr. Makarna ~ 12 TL
    Suda kaynatınca ~1 kg gelir.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

Abla çok sevinecek, makarnaya zam yok et fırladı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 278/998 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •