Şöyle bir yoklama alırsak, 2 ziyaretçi gözlemliyorum. Sanırsam bugün bura kalabalık olmadı yine tahtacı istediğini yapamadı, sebebide diğer hisselerin derdine düşmüş olabilirler.
Şöyle bir yoklama alırsak, 2 ziyaretçi gözlemliyorum. Sanırsam bugün bura kalabalık olmadı yine tahtacı istediğini yapamadı, sebebide diğer hisselerin derdine düşmüş olabilirler.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
O takas ile kumarcılar hariç kimseye bir şey yapamaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu sene çok hırpalandık ama ben 2026 dan umutluyum
Hamdım Piştim Yandım
Çoğu hisse, endekste dahil dün 50 günlüğü gördü, sarktı be tepkisini alıp öyle kapatmıştı. Bu görmedi henüz. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Görmez umarım. Günlük ve haftalık destek 1838 bu arada bulutun altına sarktık haftalıkta. Notlarımız arasında kalsın. Haftalık açıdan. Ytd
Çok sıkıntılı 1 seviyedeyiz, biran önce 1885 üstüne atması gerek yohusa d şıkkı bizi bekler.
En iyisini yine taktaci emmi bilirde ben yinede süüüleyim. Grafikisi bozuluyor
Günlük ao 18.46
Aylık ao 19.48
Yıllık ao 18.39
Hamdım Piştim Yandım
Bizim inek kıçını hafif bir kıpırtatdı. Ytd
Yer İmleri