Sayfa 278/1078 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    Aslında bize BEYAZ gibi İZFAS gibi (Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir) bereket tanrısı bişi lazım

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yok abi yanılıyorsun. ben yaklaşık 1 ay taşıdım. overall da yaklaşık %18 e geldikten sonra vedalaştım. Gözünün yaşına bakmadım valla
    Ben penguen gitmez manasında yazmadım, kitabı yazan spek için demiştim, bize siz kağıdı alın bekleyin diyorya, ona bir grafik koyarım hatta en az 100 tane koyarım 10 yılda para nasıl eritilirmiş görür ebesini )

Zaten kitap yazan spek, eğitim satan borsa uzmanı... kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Hisse seçimi konusunda ise bu köşenin takipçileri çok şanslı. Çünkü
    Sn. T/A'in geliştirdiği sistem hisselerin röntgenini çekiyor, kan tahlilini
    yapıyor sonuçları önünüze koyuyor. Bu sisteme kafa yorup alım-satım
    kararlarınızı bu çerçevede almanızı öneririm. Üstada bilgi verip iznini
    almadığım için daha fazlasını söyleyemiyorum. Ama bilin ki Sistem de
    sizin gibi düşünüyor ve bu hisse pek matah değil diyor.
    Ben sürekli olarak haşır neşir olduğum için "başkaları da biliyordur" diye düşünüyorum. Bu eğitimci yanımın eksik olmasından kaynaklanıyordur. Mühendis mizaçlı olunca herkes bazı şeyleri en azından bilir ve görür diyorum ama öyle olmadığını da biliyorum. Fakat bunu dışarıya nasıl ve ne şekilde aktaracağımı bilemiyorum...

O nedenle eğer gördüğünüz şeyler varsa ve söylemeyi ben atlıyorsam hiç çekinmeden her daim buradan yazailirsiniz... Ya bazen birilerinni bulması için öylece bırakmışımdır ya da ciddi ciddi herkes anlıyor/biliyor diye bahsetmemişdir...

Sizin gözlemlerinizi duymak benim için de aydınlatıcı olacaktır. Sistemi yarın inşaAllah elden geçirmeye başlayacağım. "Yeni bir sistem mi yazayım?" yoksa "bunu mu geliştireyim?" karar verme aşamasındayım. Siz ne dersiniz?

Aslında alt yapıyı hazırlamış ve ufak bir ipucu da vermiştim ama kimse farketmedi... Yeni Sistem yazacak olsam herşey hazır. Onun için tablo yeri bile hazır. Dikkat eden olmuş olabilir. Tabloların isimlerdirmesi de yapılmış durumda...

En bariz gözden kaçan ise Sistem 'e bir isim vermiş olmam. Fark eden olduysa tebrik ediyorum.

Ben de tam bulmaca gibi oldum ... Dahası da vardır ama kimin neyi gördüğünü bilemiyorum ki???

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sayın Don Kişot abi, emin değilim ama zaten Üstad da bizim başlıkta pek heyecan yok diye dert yanıyordu bir ara .Yani siz şimdi lutfu001 e yaz bakalım diye başlarsanız, pek ses çıkartacağını sanmam Tabi bu benim şahsi fikrim.
    Harekette bereket vardır...

Sizlerden ses geldikçe ben daha çok çalışma azmni ile doluyorum...

Ben olmasam da burası hepimizin. Belli kurallar dahilinde sohbet serbest...

5.  Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Siz paradan haber verin. Paranız varsa aracı kurum bütün adamlarını
    sizin emrine verir. 3 Kişi yetmiyorsa portföyünüzü 5 yönetsin der. Sizi
    kapıda karşılayıp kapıda uğurlarlar. Ben kendi işimi kendim görürüm
    derseniz Adanalı amcamız gibi bir yer kiralar, 20 bilgisayar koyar, asgari
    ücretten işe aldığınız 20 kişinin karşısına geçip orkestra şefi gibi şu
    fiyattan alın, şu fiyattan satın diyerek akşamı edersiniz.

Hisse seçimi konusunda ise bu köşenin takipçileri çok şanslı. Çünkü
    Sn. T/A'in geliştirdiği sistem hisselerin röntgenini çekiyor, kan tahlilini
    yapıyor sonuçları önünüze koyuyor. Bu sisteme kafa yorup alım-satım
    kararlarınızı bu çerçevede almanızı öneririm. Üstada bilgi verip iznini
    almadığım için daha fazlasını söyleyemiyorum. Ama bilin ki Sistem de
    sizin gibi düşünüyor ve bu hisse pek matah değil diyor.
    Para bu aracı kurumları bozuyor gerçekten, ben kendiminkine bir ültimaton verdim bakalım, gerçi nereye gitsek benzer şeyler olacak ama bakalım...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    En bariz gözden kaçan ise Sistem 'e bir isim vermiş olmam. Fark eden olduysa tebrik ediyorum.
    Değiştirmişsin az önce orayı CSV olmuş

7. Doğru hisse, doğru zaman ve daha önemlisi doğru miktar da alım yapmak lazım

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Aslında bize BEYAZ gibi İZFAS gibi (Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir) bereket tanrısı bişi lazım
    Bunun için ya tahta senin olacak ya da TEMEL ANALİZ 'i çok iyi yapacaksın.

Bazı senetler hiç sebepsiz 10 katı yükselirken, bazıları hakettiği yere yıllar içerisinde zar zor ulaşır...

Bu konuda da aslında çalışmalarım olacak. Hepsine yetişemiyorum o nedenle herşey böyle yavaş yavaş oluyor. Temel Analiz bigim çok az ama gelitirmek için uğraşıyorum. Takas bilmem. Sadece Teknik Analiz ile böyle uzun soluklu hisseleri bulmak imkansız...

Sadece 3-5 tane seçersiniz, size birisi denk gelirse ne âlâ...

Ya da benim Sistem gibi bir Sisteme sıkı sıkı sarılırsınız ve elinizde sadece sağlam hisseler tutarak Sistem 'in dediğini harfiyyen yaparsınız; bu durumda tüm ana trendleri yakalamış olursunuz. Yatayda az birşey kaybetseniz de trendlerde fazlasıyla telafi edersiniz.

Sürekli hisse değiştirmeyle bu iş OLMAZ!!!

Sayfa 278/1078 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •