Sayfa 278/313 İlkİlk ... 178228268276277278279280288 ... SonSon
Arama sonucu : 2502 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. ben söyleyince harekete geçti
    ben mi büyük laf ettim acaba

2.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    sabah böyle bir haber dolanıyordu!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doğan Grubu, Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım’ı satın almak için görüşüyor iddiası

Doğan Şirketler Grubu'nun Türkiye'de Mitsubishi'nin de distribütörlüğünü yapan Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım'ı satın almak için ön görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Sozcu.com.tr

12:39 - 24 Ekim 2019

Haberler Ekonomi
    Doğan Grubu, Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım’ı satın almak için görüşüyor iddiası

Yatırım Bankası kurmak için BDDK'ya başvuran Aydın Doğan'dan yeni bir hamle daha geliyor…

Bloomberg'den Aslı Kandemir ve Ercan Ersoy'un haberine göre Doğan Şirketler Grubu Türkiye’de Mitsubishi araçlarının distribütörlüğünü de yapan Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım’ı satın almak için ön görüşmeler yapıyor. İddia konu hakkında açıklama yapan bir kaynağa dayandırıldı.

Japon Suzuki markası da Türkiye’de Doğan Holding bünyesinde bulunuyor.

Doğan Holding’in Onursal Başkanlığı’nı Aydın Doğan yürütüyor.
    Doğan Holding yatırım bankası kuruyor!İlgili haberDoğan Holding yatırım bankası kuruyor!

aydın Türkiye
    sırf bu haber bile tavan yapar fakat kimse duymamış yada sen hayal görmüşsün

3. Bu haber Dohol için önemli bi haber Ditaş için Volkswagen in yatırım haberi daha önemli bence. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. ilgi yok ara sıra spek hareket ettiriyor bende 30 k va r bilginize

5. 8 den fazla etmez 5lere de gelebilir gibi arazisinin değeri bile etmeyen şirketlerden biri

6. ucuz diye aldık
    o atasözü aklımda yine
    ucuz etin yahnisi midenide götünüde tırmalar

7. Raskoln ditaş sayfasındanayrılmıyorsun neyi bekliyorsun

8. deutce 270k almış diyorsunuz toplam 2700k takasda mal var yani 1/10
    bunlar kesin bıyıklı yoksa fiyatı spek yukarı çekerdi kısaca fiyat burada olamaz dı

Sayfa 278/313 İlkİlk ... 178228268276277278279280288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •