Ben de kisisel goruslerimi yazayim heyecanli gencler icin.
Bugun yine tahtaya mudahale ettim adamin dengesi kacti adam bir de oyle profesyonelki deniz den aldiklarima denizden veriyor.
Bence bu tahtadaki adamlar borsadaki en saglam oyuncu grubu.
Yatirim garanti meksa ak is hepsi ayni grup tabi bence.marbas la philipe takilmayin onlar taramaci ekip kar zarar hesabi yapmiyorlar ustune mal gelirse hemen garantiye ya da ise veriyorlar.
Bir hissedeki en buyuk gostergelerden biri hacim artisidir.
Ilk harekette yatirim finans geldi tahtayi 1 gunlugune test etti bakti mal gelmiyor basladigi yere getirdi.
2 .hareket ki 15 subatta baslayan yine deneme cekti tavan herhalde o gun 15 kere acilmistir alnus ve fonun malini aldilar.sonra brute girdi pazartesi brutten cikinca selale orda fon 500 bini yerine koydu.
Tarihi hacimler yaptiriyorlar kagida mal cikisi yok aksine muthis cakallikla mal topladiklarini dusunuyorum.
Hacim degisikliklerinde ki bu major degisiklik bu kagit uzerinde ciddi buyuk bir planin oldugunu gosteriyor.
Burada heyecanli arkadaslarin mallarinin hepsini alacaklar trade deneyecekler yapamayacaklar.
Ben hedef formulumu tekrar yazayim.Fazla da yazmayayim cunku cok etkilemek istemiyorum bu kagit 3 tl olsa da ben para kazanirim cunku.
1 dgzte:6 hurgz
Iyi aksamlar
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri