Sayfa 278/548 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Global üzerinden 3.80.lerden satıldı geçen sefer o. Ak yatırım almisti bende vermistim o zaman elimdekinin hepsini. 2.80 lerden yerine koydular. Bende girmistim yeniden 2.86 ortalama.ile. Şu ana kadar 1 lot vermedi vereceginide sanmam. Ilk cikista haber yoktu spekulatif bir cikis gibi duruyordu ama bu sefer durum farkli satacagini sanmiyorum belki yatirim finans ak yatırım is bankasi ile oynanan ilk oyunda oda vardir oyunun icinde bilemiyorum. Takip edilmeli global.
    Ben çöküş başlar derken yanlış anlaşıldım hisse 7 8 e gelir yatırım fonların da lot kalmazsa satma zammı gelmiş demektir onu hesaba katarak yadım.yükselmesi için de lotları birine kiralayabilir .bakacaz

2. Ben de kisisel goruslerimi yazayim heyecanli gencler icin.

Bugun yine tahtaya mudahale ettim adamin dengesi kacti adam bir de oyle profesyonelki deniz den aldiklarima denizden veriyor.
    Bence bu tahtadaki adamlar borsadaki en saglam oyuncu grubu.
    Yatirim garanti meksa ak is hepsi ayni grup tabi bence.marbas la philipe takilmayin onlar taramaci ekip kar zarar hesabi yapmiyorlar ustune mal gelirse hemen garantiye ya da ise veriyorlar.

Bir hissedeki en buyuk gostergelerden biri hacim artisidir.
    Ilk harekette yatirim finans geldi tahtayi 1 gunlugune test etti bakti mal gelmiyor basladigi yere getirdi.
    2 .hareket ki 15 subatta baslayan yine deneme cekti tavan herhalde o gun 15 kere acilmistir alnus ve fonun malini aldilar.sonra brute girdi pazartesi brutten cikinca selale orda fon 500 bini yerine koydu.
    Tarihi hacimler yaptiriyorlar kagida mal cikisi yok aksine muthis cakallikla mal topladiklarini dusunuyorum.
    Hacim degisikliklerinde ki bu major degisiklik bu kagit uzerinde ciddi buyuk bir planin oldugunu gosteriyor.

Burada heyecanli arkadaslarin mallarinin hepsini alacaklar trade deneyecekler yapamayacaklar.
    Ben hedef formulumu tekrar yazayim.Fazla da yazmayayim cunku cok etkilemek istemiyorum bu kagit 3 tl olsa da ben para kazanirim cunku.
    1 dgzte:6 hurgz
    Iyi aksamlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Ben de kisisel goruslerimi yazayim heyecanli gencler icin.

Bugun yine tahtaya mudahale ettim adamin dengesi kacti adam bir de oyle profesyonelki deniz den aldiklarima denizden veriyor.
    Bence bu tahtadaki adamlar borsadaki en saglam oyuncu grubu.
    Yatirim garanti meksa ak is hepsi ayni grup tabi bence.marbas la philipe takilmayin onlar taramaci ekip kar zarar hesabi yapmiyorlar ustune mal gelirse hemen garantiye ya da ise veriyorlar.

Bir hissedeki en buyuk gostergelerden biri hacim artisidir.
    Ilk harekette yatirim finans geldi tahtayi 1 gunlugune test etti bakti mal gelmiyor basladigi yere getirdi.
    2 .hareket ki 15 subatta baslayan yine deneme cekti tavan herhalde o gun 15 kere acilmistir alnus ve fonun malini aldilar.sonra brute girdi pazartesi brutten cikinca selale orda fon 500 bini yerine koydu.
    Tarihi hacimler yaptiriyorlar kagida mal cikisi yok aksine muthis cakallikla mal topladiklarini dusunuyorum.
    Hacim degisikliklerinde ki bu major degisiklik bu kagit uzerinde ciddi buyuk bir planin oldugunu gosteriyor.

Burada heyecanli arkadaslarin mallarinin hepsini alacaklar trade deneyecekler yapamayacaklar.
    Ben hedef formulumu tekrar yazayim.Fazla da yazmayayim cunku cok etkilemek istemiyorum bu kagit 3 tl olsa da ben para kazanirim cunku.
    1 dgzte:6 hurgz
    Iyi aksamlar
    Umut bey güzel anlatıon da benim lorlar gitti 30 k almam lazım napacaz o işi.yarın tahtaya çok müdahale etme de alayım

4.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Ben çöküş başlar derken yanlış anlaşıldım hisse 7 8 e gelir yatırım fonların da lot kalmazsa satma zammı gelmiş demektir onu hesaba katarak yadım.yükselmesi için de lotları birine kiralayabilir .bakacaz
    Yatırım fonlari mali 3.80 'den verdikten sonra kagit 4.80 e gitmişti. Hala anlam veremiyorum yatırım finans ve ak yatırım birlikte toplam 3 milyon lota yakın topladı böyle sığ bir tahtada. Mutlaka bu haberi önceden alan biriydi. Hepsini iş yatırıma virmanlayıp patron satışı geldi ayağına tepetaklak 4.80 'den 2.80 e getirdiler 3 günde tüm mali piyasaya dağıttı izlenimi verdiler. 2 gün sonra satış haberi geldi kagit yuklu hacimle 4.70 leri görüp dusuk hacimle 3.80 lere geldi. Bir ihtimal bunların topladığı tüm mal diğer aracı kurumlardaki hesapları aracılığı ile alındı piyasaya dağıtıldı gibi gösterildi kalan son lotları ne toplarsak kardır diye bir aşağı bir yukarı takla atıyorlar. 4.80 de tutsaydı kağıdı o zaman bu haberle şimdi 7 lerde olacaktı kalan lotları almanın maliyeti yuksek olacaktı aşağı basıp korkanların malınızı topluyorlar acaba bilemedim. Durduk yere haber gelmeden once kim girer buna 3 milyon lotu anlamsız. 10 bin lot satamazdım önceden 10 kademe düşerdi.

5.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Umut bey güzel anlatıon da benim lorlar gitti 30 k almam lazım napacaz o işi.yarın tahtaya çok müdahale etme de alayım
    Size dedigim bu iste amac sizin benim lotlarimi goturmek
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Yarın tahtadayım eğer tavan a gitmezse koycam yerine .zaten karla sattık 10 kademe üstten alırız önemli değil o kadar

7.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Yarın tahtadayım eğer tavan a gitmezse koycam yerine .zaten karla sattık 10 kademe üstten alırız önemli değil o kadar
    Çizmeden al bu sefer spek kalp krizi geçirecek yoksa

8.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Çizmeden al bu sefer spek kalp krizi geçirecek yoksa
    İbrahim bey hesap kitap yapıom da aynı parayla o kadar lotu alamıom.niye sattıysak şimdi bu puşt burayı okuyorsa yarın tavan a götürür )şaka şaka almıcam ��

Sayfa 278/548 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •