Sayfa 279/330 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Endeksin geri çekilmesini fırsat bilip üç beş kuruşluk mal peşine düşüyor, ama bilmiyor ki bu hissenin küçük yatırımcısı da profesyonel, cemts den 2 gündür taze paralar geldi, daha da düşürsün isterse, paritede zayıf kaldığı ve ben diğer hisselerde kar edebildiğim sürece benim açımdan sorun yok.

A hepsinde birden işler kötü giderse benim için sorun.

Son günlerde dmsas, cemts, tuclk iyi giden tarafta
    Sarky, vertu, ardyz, ve escom kötü giden tarafta
    Birde yeni bir deneme var Vestl

Az kaldı bir süre sonra sarky de iyi gidenler bölümüne geçecek

2. Tam sat al hissesi oldu... Bakır fiyatları yükselişte...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 4.62 oldu tahtacı basbas nereye kadar tobosu 5 civarı orayı görürse nasıl saklayacan karı çaycıııı
    ytd deli saçmasıdır

4. Sene sonu fk beşe gelcek böyle devam ederse toplamaya çalışıyonda çirkefleşmeye getek yokki
    ytd deli saçmasıdır

Patron kur ve lme artışından etkileniyoruz demişti geçen ay bakır fiyatı artınca olumsuz mu algılıyalım satarken de ona göre değil mi çözemedim..

Alacak sigortası limit güncelleme yapılırsa ciro artar demiş burası ilginç fiyatlar uçmuş yeni cirolara sigorta şirketleri korkarak giriyor veya primler artacak

Bir dost

6.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Patron kur ve lme artışından etkileniyoruz demişti geçen ay bakır fiyatı artınca olumsuz mu algılıyalım satarken de ona göre değil mi çözemedim..

Alacak sigortası limit güncelleme yapılırsa ciro artar demiş burası ilginç fiyatlar uçmuş yeni cirolara sigorta şirketleri korkarak giriyor veya primler artacak

Bir dost
    Son 3çeyrektir bakır fiyatların artması bilançoyu nasıl etkilemiş bakılabilir şirket ortlama yüzde 5.5 çalışıyor bakır fiyatların aetması ciroyu adttırıyor böylelikle tl bazlı kar artıyor
    ytd deli saçmasıdır

7. Dovize galincede şirket hedge yapmış döviz aetışı şirkete kar yazıyorbi bilançoya ayrıntılı bakılıra net görülür
    ytd deli saçmasıdır

Açıklamada endişe seziliyor yoksa bencede olumlu..
    Elektrifikasyon daha başlamadı bile alım fırsatı neden veriyorlar onu çözemedim 9 aylık gelsin bakalım bi

Bir dost

Sayfa 279/330 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •